1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. GÜNEŞ

  4. CW Enerji’den şirket çatılarına GES 

CW Enerji’den şirket çatılarına GES 

CW Enerji, Şanlıurfa’da faaliyet gösteren bir firma ile yaptığı anlaşma kapsamında firmanın çatısına güneş enerji santrali (GES) kurulumunu tamamladı.

CW Enerji’den şirket çatılarına GES 

Enerji Günlüğü - CW Enerji panelleri ile bir firma daha enerjisini güneşten sağlayacak. Şanlıurfa’da faaliyet gösteren bir firma ile anlaşma yapan CW Enerji, bu kapsamda firmanın çatısına güneş enerji santrali (GES) kurulumunu tamamladı. 

İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ İLE MÜCADELEYE KATKI

Proje hakkında konuşan CW Enerji CEO’su Volkan Yılmaz, günümüz dünyasında enerji ihtiyacının giderek arttığını ve artık çevreye duyarlı ve sürdürülebilir enerji kaynaklarının öneminin de her geçen gün daha fazla anlaşılır hale geldiğini söyledi. Bu noktada, çevre dostu bir enerji kaynağı olan güneş enerjisinin sürdürülebilir bir geleceğin anahtarı olarak öne çıktığını ifade eden Yılmaz, “Güneş enerji santralleri sürdürülebilir bir geleceğin inşasında kritik bir rol oynuyor. Bu çerçeve de CW Enerji olarak firma çatılarını GES ile donatmaya devam ediyoruz. Şanlıurfa’da faaliyet gösteren bir firma ile de anlaşma yaptık ve güneş enerji santrali kurulumu tamamlandı. GES ile firma yılda yaklaşık 133 adet ağacın atmosferden uzaklaştırdığı miktara eşit olan 878.954 kg karbondioksit salımını önleyecek” diye konuştu.