1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. GÜNEŞ

  4. Zes Solar, TBEA inverterlerinin yetkili distribütörü oldu

Zes Solar, TBEA inverterlerinin yetkili distribütörü oldu

ZES Solar, Çinli yenilenebilir enerji şirketi TBEA Grup ile imzaladığı distribütörlük anlaşması ile TBEA inverter çözümlerinin Türkiye’deki tek yetkili distribütörü oldu.

Zes Solar, TBEA inverterlerinin yetkili distribütörü oldu

Enerji Günlüğü - ZES Solar, ulusal ve uluslararası iş birlikleri kurarak güneş paneli ve inverter distribütörlüğü alanında portföyünü genişletiyor. Dünya  çapında 64 GW üzerinde dizi ve merkezi inverter kurulumu ile lider şirketlerden biri olan TBEA Grup ve ZES arasında imzalanan distribütörlük anlaşması kapsamında güneş enerjisi sektöründe satış ve satış sonrası süreçlere yönelik önemli bir adım atıldı. 

“ORTAKLIK SAYESİNDE PROJELERİMİZ DAHA VERİMLİ OLACAK”

ZES Solar ve TBEA arasında yapılan bu iş birliğinin güneş enerjisi sektöründe dinamizmin artmasına katkı sağlayacağını ifade eden ZES Solar Genel Müdürü Evren Evcit, “TBEA gibi dünya çapında güçlü ve inovatif bir partnerle iş birliğine gitmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Türkiye’nin yenilenebilir enerji hedeflerine ulaşmasına katkı sağlayacak bu ortaklık sayesinde, projelerimizin daha verimli ve sürdürülebilir olmasını sağlayacağız. Küresel iş birliklerini know-how transferi anlamında oldukça kıymetli buluyoruz; ülkemize son teknolojiler ile üretilen ürünleri sunarak sektörel gelişimi desteklemeye devam edeceğiz” dedi.

“TÜRKİYE’DEKİ YENİLENEBİLİR GELİŞİMİNE KATKI SUNMAYI ARZU EDİYORUZ”

TBEA Xi’an International Genel Müdürü York Xu ise iş birliği ile ilgili şunları söyledi: “Türkiye’nin dünyadaki emisyon azaltım planına ulaşılması için yenilenebilir enerjiye olan ilgisinin arttığını görüyoruz. TBEA olarak biz de yenilenebilir akıllı enerji çözümlerinde dünya lideri bir tedarikçi olarak ZES ile işbirliği içerisinde olmaktan memnuniyet duyuyoruz. ZES ile birlikte Türkiye’deki  yenilenebilir enerji gelişimine anlamlı bir katkı sağlamayı arzu ediyoruz.”