1. HABERLER

  2. SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK

  3. Odaş çalışanları müze ve ören yerlerini ücretsiz gezecek

Odaş çalışanları müze ve ören yerlerini ücretsiz gezecek

Odaş Elektrik, çalışanlarına ören yerleri ve müzeleri ücretsiz gezebilmeleri için Müzekart hediye etti.

Odaş çalışanları müze ve ören yerlerini ücretsiz gezecek

Enerji Günlüğü - Odaş Elektrik, keşif temalı şirket projesi kapsamında; çalışanlarına ören yerleri ve müzeleri ücretsiz gezebilmeleri için Müzekart hediye etti.

Odaş Elektrik Üretim Sanayi Ticaret AŞ [ODAŞ], bütün çalışanlarına Müzekart hediye etti. Mevcut çalışanlardan başka, şirkette işe başlayacak olan herkese de Müzekart hediye edilecek. 

ODAŞ bünyesinde 1000’e yakın çalışana dağıtılan Müzekart, bir yıl boyunca Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Milli Saraylar Başkanlığı’na bağlı 350'den fazla müze ve ören yerinde geçerli olacak. ODAŞ çalışanları, Müzekart ile Türkiye’deki ören yeri ve müzelerden ücretsiz olarak yararlanabilecekler. 

ODAŞ’ın Müzekart uygulaması keşif temalı bir şirket projesi olarak başlatıldı. Şirket, çalışanlarına yönelik evden çalışmaya olanak sunan hibrit çalışma modeli; babalık ve analık izni ve yabancı dil desteği gibi haklar da tanımıştı. ODAŞ, çalışanlarına yılda bir kez verilen performans primi, yaşam destek paketleri, evlilik ve doğum dönemlerinde sunulan destekler, özel/tamamlayıcı sağlık sigortası ve ihtiyacı olanlara taksitli avans gibi yan haklar da sunuyor. 

KEŞİF TEMALI UYGULAMA 

ODAŞ İnsan ve Kültür Direktörü İnci Arıkan, Müzekart uygulamasıyla ilgili olarak “Odaş ailesi olarak çevremizi, ülkemizi keşfetmek adına yaptığımız yolculukların bizi geliştirdiğine ve beslediğine inanıyoruz. Çevik, dinamik ve yenilikçi iş anlayışımızı çalışanlarımızla birlikte uygulamanın yolunun öncelikle ülkemizin zenginliklerini keşfetmekten geçtiğini düşünüyoruz. Müzekart uygulamamız bu düşünceyle başlatıldı. Tüm çalışanlarımızı keyifli bir yolculuğa davet ediyoruz” dedi.