1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Lukoil, Özbekistan’da iki çok işlevli istasyon kurdu

Lukoil, Özbekistan’da iki çok işlevli istasyon kurdu

Dünyanın önde gelen petrol ve doğalgaz şirketlerinden biri olan Rus Lukoil, Özbekistan’da Taşkent'ten Semerkant’a uzanan otoyol üzerinde iki çok işlevli akaryakıt istasyonu kurdu. 

Lukoil, Özbekistan’da iki çok işlevli istasyon kurdu

Enerji Günlüğü - Rus petrol şirketi Lukoil, Özbekistan'daki önemli bir otoyolda iki yeni çok işlevli tam hizmet dolum istasyonunun eklenmesiyle Özbekistan'daki akaryakıt istasyonu ağını genişlettiğini duyurdu.

Günde 40.000'den fazla araca ev sahipliği yapan uluslararası öneme sahip otoyolun trafik yoğunluğu dikkate alınarak inşa edilen İstasyonlar, Özbekistan'ın başkenti Taşkent'e yaklaşık 12 kilometre uzaklıktaki M39 otoyolunda yer alıyor.

Lukoil yaptığı açıklamada, Taşkent'ten Semerkant'a seyahat eden sürücülerin dinlenme ve arabalarını ECTO-100 yakıtı da dahil olmak üzere şirketin premium yakıtlarıyla doldurma fırsatına sahip olacağını kaydetti. 

İSTASYONLARDA TANDIR YER ALIYOR

Şirket ayrıca, çok işlevli dolum istasyonlarının, yerel iklim ve kültürü göz önünde bulundurarak en iyi uluslararası standartlara uygun olduğunu da duyurdu. İstasyonlarda mescitler, sürgülü pencereli dinlenme terasları ve etnik yemeklerin pişirildiği bir fırın olan tandır bulunuyor. Yaklaşık 2 hektarlık bir alanı kaplayan İstasyonlar ayrıca kafeler, mağazalar, çocuklar için oyun alanı ve egzersiz alanı içeriyor.