1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. KOSGEB, müfettiş yardımcıları alacak

KOSGEB, müfettiş yardımcıları alacak

Enerji Günlüğü - Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) idari hizmet sözleşmeli müfettiş yardımcıları...

KOSGEB, müfettiş yardımcıları alacak

Enerji Günlüğü - Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) idari hizmet sözleşmeli müfettiş yardımcıları alacak. 

KOSGEB'den yayınlanan duyuruya göre, Kurum'un Merkez ve Taşra birimlerinde görevlendirilmek üzere sınavla idari hizmet sözleşmeli 8 müfettiş yardımcısı alınacak.

Siyasal Bilgiler, İktisadi ve İdari Bilimler, Hukuk, İktisat ve İşletme fakültelerinin birinden ya da bunlara denkliği YÖK tarafından onaylanmış yurtiçi ve yurtdışı yabancı fakültelerden mezun olan ve KPSS PUAN40/44/51/118türlerinden asgari puanı almış olanlardan, belirlenen değişik illerdeki 8 pozisyon için başvuru alınacak.

SINAV TARİHİ 22 ARALIK

Giriş Sınavının yazılı bölümü 22 Aralık 2013 (Pazar günü) tarihinde Ankara’da tek oturum halinde yapılacak. Sınava katılmaya hak kazanan adaylar ile yazılı sınavın yapılacağı yer ve sınav saatleri, KOSGEB İdaresi Başkanlığı internet sitesinden (www.kosgeb.gov.tr), yazılı sınavdan en az 10 gün önce, ilan edilecek.

SINAV BAŞVURU TARİHLERİ 18 – 04 ARALIK

Adaylar aşvurularını 18 Kasım 2013 Pazartesi gününden, 04 Aralık 2013 Çarşamba günü saat 17:30’a kadar KOSGEB İdaresi Başkanlığının internet sayfasındaki Başvuru Formunu doldurmak suretiyle yapacaklar.

Yazılı sınavda yeterli puanı alarak başarılı olan aday sözlü sınava çağrılacak.