1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Orhaneli Termik Santrali’nin verimliliği artırılacak

Orhaneli Termik Santrali’nin verimliliği artırılacak

Enerji Günlüğü - Orhaneli Termik Santrali'nin kazan yanma optimizasyonu gerçekleştirilecek. Optimizasyon sayesinde tesislerin verimliliğinin artırılması...

Orhaneli Termik Santrali’nin verimliliği artırılacak

Enerji Günlüğü - Orhaneli Termik Santrali'nin kazan yanma optimizasyonu gerçekleştirilecek. Optimizasyon sayesinde tesislerin verimliliğinin artırılması hedefleniyor. 

Elektrik Üretim AŞ (EÜAŞ) Genel Müdürlüğü, Orhaneli Termik Santrali kazan yanma optimizasyonu işi için 2013/85709 kayıt numarası ile Kamu İhale Bülteni’nde ihale ilanı yaptı. 

İstekliler, şartname esaslarına uygun olarak hazırlayacakları tekliflerini 7 Ekim 2013 saat 10.00’a kadar EÜAŞ, Ticaret Daire Başkanlığı Zemin Kat C Blok Oda No:C1 Nasuh Akar Mah. Türkocağı Cad. No:2 Çankaya/Ankara adresine elden teslim edebilecekleri gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderebilecekler.

İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilecek ve 236 TL karşılığı EÜAŞ Ticaret Daire Başkanlığı Kat:13 Oda No:19 Nasuh Akar Mah. Türkocağı Cad. No:2 Çankaya/Ankara adresinden temin edilecek.

İŞİN SÜRESİ 180 GÜN

Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 120 takvim günü olacak olup, konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemeyecek. İşin süresi işe başlama tarihinden itibaren 180 gün olacak.

BENZER İŞLER

Benzer iş olarak 1. Pülverize kömürlü kazan imalatı yapmış olmak, 2. Kömürlü akışkan yatak kazan imalatı yapmış olmak, 3. En az çift çıkışlı kömür değirmeni imalatı ve montajı yapmış olmak işlerinden herhangi biri kabul edilecek.

MALİ KRİTERLER

Toplam cironun teklif edilen bedelin %25'inden, taahhüt altında devam eden işlerin gerçekleştirilen kısmının veya bitirilen işlerin parasal tutarının ise teklif edilen bedelin %15'inden az olmaması gerekecek. İstekliler, son beş yıl içinde bedel içeren bir sözleşme kapsamında kabul işlemleri tamamlanan ve teklif edilen bedelin % 25 oranından az olmamak üzere, ihale konusu iş veya benzer işlere ilişkin iş deneyimini gösteren belgelerini sunacaklar.