1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Göktekin Enerji, Çinli Tianjin ile iş birliği yapacak

Göktekin Enerji, Çinli Tianjin ile iş birliği yapacak

Göktekin Enerji, Türkiye’de ve yatırım planladığı diğer ülkelerde gerçekleştireceği biyokütle projesi, depolama teknolojisi, PV projeleri vb alanlarda Çinli Tianjin şirketi ile ticari iş birliği yapacak.

Göktekin Enerji, Çinli Tianjin ile iş birliği yapacak

Enerji Günlüğü - Yenilenebilir enerji sektörü şirketlerinden Göktekin Enerji, Çin’in dev mühendislik ve inşaat şirketi Harbin Electric International (Tianjin) ile yenilenebilir enerji alanında iş birliği yapmak üzere anlaştığını açıkladı.

Göktekin Enerji Genel Müdürü Abdullah Göktekin’in ve Harbin Electric International (Tianjin) Başkanı Xia Lei arasında imzalanan anlaşmayla resmileşen stratejik iş ortaklığıyla iki şirket, Türkiye ve yurt dışında yenilenebilir enerji üzerine projeler geliştirecek. Bu stratejik ortaklıkla beraber her iki firma sektörel bilgilerini ve kaynaklarını paylaşarak uluslararası pazarlarda rekabet güçlerini artırmayı hedefliyor.

Gerek yurtiçindeki gerekse komşu ülkelerdeki potansiyel enerji projeleri için, taraflar iş birliği alanını derinleştirecek ve projelerin gerçekleşmesi için gerekli olan katkıları birlikte sağlayacaklar.