1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. CK Boğaziçi Elektrik borç kampanyası başlattı

CK Boğaziçi Elektrik borç kampanyası başlattı

Enerji Günlüğü - CK Boğaziçi Elektrik, yaklaşık 325 bin abonenin Şubat 2007 ve öncesine ait borçların tamamında anaparanın yüzde 35’e kadarını,...

CK Boğaziçi Elektrik borç kampanyası başlattı

Enerji Günlüğü - CK Boğaziçi Elektrik, yaklaşık 325 bin abonenin Şubat 2007 ve öncesine ait borçların tamamında anaparanın yüzde 35’e kadarını, Mart 2007 ile Nisan 2013 dönemleri arası borçlarda ise anaparanın yüzde 25’e kadarının siliyor.

Türkiye’nin 81 ilinde 4,5 milyon aboneye hizmet veren elektrik satış şirketi CK Boğaziçi Elektrik, başlattığı ‘Silelim Gitsin’ kampanyasıyla, 2013 yılının Nisan ayından önceki döneme ait elektrik borcu olan yaklaşık 325 bin abonenin toplam 1,9 milyar liralık borcun 1,4 milyar liraya kadarlık kısmını siliyor. Bu sırada yine tarihte ilk kez anapara üzerinden de yüzde 35’e varan oranlarda indirim yapılıyor.

Kampanyadan yararlanmak isteyenlerin 30 Haziran’a kadar CK Boğaziçi Elektrik’e başvuruda bulunmaları gerekiyor. www.silelimgitsin.com adresinden borç sorgulama yapılabilmesinin yanı sıra abonelere kredi kartıyla ödeme seçeneği de sunuluyor.

ÖZEL BORÇ SORGULAMA PLATFORMU OLUŞTURULDU

CK Boğaziçi Elektrik, kampanya kapsamında müşterilere Nisan 2013’ten önceki döneme ait borçlarının durumu ile ilgili detaylı bilgi edinebilmeleri için özel bir sorgulama platformu da oluşturdu. Müşteriler kimlik bilgilerinden hareketle www.silelimgitsin.com adresi üzerinden anapara ve faizi ile birlikte borç miktarını öğrenebilecekler. Kampanya çerçevesinde Şubat 2007 ve öncesine ait borçların tamamında anaparanın yüzde 35’e kadarı, Mart 2007 ile Nisan 2013 dönemleri arası borçlarda ise anaparanın yüzde 25’e kadarının silinebilmesi sağlanacak.

İCRALIK ALACAKLAR DA KAMPANYA KAPSAMINA GİRECEK

Belirtilen dönemlerde zamanında ödenmediği için yasal takibe konu olmuş icralık aboneler de bu kampanyadan faydalanabilecek. Bu kapsama giren müşteriler, konu ile ilgili detay bilgileri başvuru merkezlerinden öğrenebilecekler.

KREDİ KARTI İLE ÖDEME YAPILABİLECEK

‘Silelim Gitsin’ kampanyası çerçevesinde başvuruda bulunan müşterilerin, ödemelerini tek seferde yapması gerekiyor. Ancak CK Boğaziçi Elektrik peşin ödemenin yanı sıra abonelerine kredi kartı ile tek çekim veya 9 taksite kadar ödeme seçeneği de sunuyor.