1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. 45. IAEE Uluslararası Konferansı başlıyor

45. IAEE Uluslararası Konferansı başlıyor

Geçiş Döneminde Enerji Sürdürülebilirliği, Güvenliği, Verimliliği ve Erişilebilirliği” başlıklı 45. IAEE Uluslararası Konferansı’ Boğaziçi Üniversitesi’nde yapılacak.

45. IAEE Uluslararası Konferansı başlıyor

Enerji Günlüğü - Boğaziçi Üniversitesi, 25-28 Haziran 2024 tarihlerinde 70 ülkeden 450 delegenin katılımıyla gerçekleşecek “Geçiş Döneminde Enerji Sürdürülebilirliği, Güvenliği, Verimliliği ve Erişilebilirliği” başlıklı 45. IAEE Uluslararası Konferansı’na ev sahipliği yapacak.

Uluslararası Enerji Ekonomisi Derneği (IAEE) ve Enerji Ekonomisi Derneği (EED) işbirliğiyle Boğaziçi Üniversitesi’nde düzenlenecek olan konferansta özel sektör, kamu ve akademiden enerji profesyonelleri, küresel enerji ortamının karşı karşıya olduğu kritik konuları masaya yatıracak. Bu yılki konferansın teması, enerji sistemlerimizi daha sürdürülebilir, güvenli, verimli ve erişilebilir bir geleceğe doğru dönüştürmenin aciliyeti olacak. Konferansta 70 ülkeden 450 delegenin katılacağı programda ağ oluşturma ve işbirliği geliştirme amacıyla sosyal etkinliklere ve atölye çalışmalarına yer verilecek.

100 ÜLKEDEN 4 BİNDEN FAZLA ENERJİ UZMANI

Bu Yıl 45.’si düzenlenecek olan Uluslararası Enerji Konferansı, Uluslararası Enerji Ekonomisi Birliği (IAEE) tarafından gerçekleştiriliyor.  4.000'den fazla enerji uzmanından oluşan küresel üyeliğe sahip ve kâr amacı gütmeyen bir kuruluş olan IAEE, kritik enerji konularında araştırma, eğitim ve diyaloğu teşvik ediyor. 100’den fazla ülkede üyesi bulunan IAEE’nin sektörün gelişimine yön veren konferansları dışında “The Energy Journal”, “Economics of Energy & Environmental Policy” ve “Energy Forum” gibi enerji dünyasında önde gelen yayınları bulunuyor.