1. HABERLER

  2. ELEKTRİKLİ ARAÇLAR

  3. Yenibahar Dağıtım, elektrikli motosiklet montajı yapacak

Yenibahar Dağıtım, elektrikli motosiklet montajı yapacak

Yenibahar Dağıtım, 493 milyon TL’yi aşan bir yatırımla İstanbul’da kuracağı tesiste yılda 9 bin 600 adet elektrikli motosiklet üretecek şekilde montaj çalışmaları yürütecek.

Yenibahar Dağıtım, elektrikli motosiklet montajı yapacak

Enerji Günlüğü - İstanbul’un Arnavutköy ilçesinde ithal edilen motosiklet parçalarının montajı yapılarak üretime hazır hale getirilecek. Kurulacak tesiste yılda 9 bin 600 adet elektrikli motosiklet üretilecek.

Temizlik ürünleri üreticisi Yenibahar Dağıtım, üretim gerçekleştireceği İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi, Deliklikaya Mahallesinde 2200 metrekarelik alanda Elektrikli Motosiklet İmalatı yapmayı da planlıyor. Proje bedelinin 493 milyon TL’yi aşması bekleniyor. 

Proje kapsamında inşa edilecek 6 katlı tesiste dış tedarikçiden hazır olarak gelecek malzemelerin tezgah üzerinde birleştirilerek montajı yapılacak ve motosiklet üretimi tamamlanacak. İthal edilecek motosiklet parçalarının tamamı montaja hazır olarak (kesilmiş, bükülmüş, delinmiş, boyanmış vb.) temin edilecek. 

Son aşamada bir araya getirilecek motosiklette son kontrol işlemleri kalite kontrol birimi tarafından yapılarak, ürünler ambalajlanacak ve sevkiyata hazır olarak depolanacak. Tesiste 9.600 adet/yıl motosikletin montajlanarak üretilmesi planlanıyor. 

Enerji Günlüğü