1. HABERLER

  2. SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK

  3. Murat Kurum ÇSB’de üst yönetimi değiştirdi

Murat Kurum ÇSB’de üst yönetimi değiştirdi

Çevre Şehircilik ve İklim Değişkiliği Bakanlığı Bakan Yardımcıları Refik Tuzcuoğlu ve Vedat Gürgen görevden alınırken yerlerine Burak Demiralp ve Ömer Bulut atandı. 

Murat Kurum ÇSB’de üst yönetimi değiştirdi

Enerji Günlüğü - Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Bakanlığın üst yönetimindeki isimleri değiştirdi. Bakan Yardımcıları ile çok sayıda genel müdür görevden alınırken, yerlerine yeni isimler atandı. 

Vedat Gürgen ve Refik Tuzcuoğlu’ndan boşalan Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Bakan yardımcılıklarına Burak Demiralp ve Ömer Bulut getirildi. Görevden alınan isimler şöyle: 

Çevre Yönetimi Genel Müdürü Recep Akdeniz, Çevresel Etki Değerlendirmesi İzin ve Denetim Genel Müdürü Cihan Tatar, Çölleşme ve Erozyonla Mücadele Genel Müdürü Nurettin Taş, Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Genel Müdürü Hüseyin Bayraktar, Personel Genel Müdürü İbrahim Yılmaz, Rehberlik ve Teftiş Başkanı İhsan Yiğit, Strateji Geliştirme Başkanı Sadi Kızık. 

Yeni atama yapılan pozisyonlar ve atanan isimler ise şöyle: 

Milli Emlak Genel Müdürü Veli Tunçez, Çevre Yönetim Genel Müdürü Fatih Turan, Çevresel Etki Değerlendirmesi, İzin ve Denetim Genel Müdürü Eyyüp Karahan, Yapı İşleri Genel Müdürü Murat Oral, Mesleki Hizmetler Genel Müdürü Banu Arslan, Çölleşme ve Erozyonla Mücadele Genel Müdürü Kasım Yenigün, Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Genel Müdürü İsmail Tüzgen, Personel Genel Müdürü Halil Erdoğan, Rehberlik ve Teftiş Başkanı Aytaç Yüksel, Strateji Geliştirme Başkanı Yusuf Alperen Ayar, Tapu Kadastro Genel Müdürü Hakan Gedikli, Toplu Konut İdaresi Başkanı Mustafa Levent Sungur, Kentsel Dönüşüm Başkanlığı Taşınmaz ve Kaynak Geliştirme Genel Müdürü Oğuzhan Yaylacı. 

Bu arada, çevresel Etki Değerlendirmesi İzin ve Denetim Genel Müdür Yardımcılığına Yahya Kesimal, Mekansal Planlama Genel Müdür Yardımcılığına Selçuk Aydemir, İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne Maliki Ejder Batur getirildi.