1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi enerji uzmanı 2 hoca arıyor

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi enerji uzmanı 2 hoca arıyor

Enerji Günlüğü – Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi, enerji sistemlerinde uzman 2 öğretim üyesi arıyor. Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi,...

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi enerji uzmanı 2 hoca arıyor

Enerji Günlüğü – Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi, enerji sistemlerinde uzman 2 öğretim üyesi arıyor. 

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi, Teknoloji Fakültesi, Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümü’ne bağlı Isı Tekniği Anabilim Dalı’nda görevlendireceği bir profesör ile Enerji Yönetimi ve Verimliliği Anabilim Dalı’nda görevlendireceği bir doçenti işe alacak. 

Isı Tekniği Anabilim Dalı’nda çalışmak isteyen profesör adayların, enerji depolama ve yenilenebilir enerji kaynakları alanlarında çalışmalar yapmış olması şartı aranıyor. 

Enerji Yönetimi ve Verimliliği Anabilim Dalı’nda görev alacak olan doçent unvanlı adayların ise basınçlı döküm, yalıtım malzemeleri ve yalıtım teknolojileri alanlarında çalışmalar yapmış olması bekleniyor. 

Her iki kadro için başvurmak isteyenlerin, başvuru formu ve ekleriyle birlikte, 19 Kasım 2018 günü mesai bitimine kadar, Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi, Personel Daire Başkanlığı’na başvurmaları gerekiyor. 

Önceki ve Sonraki Haberler