1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. GÜNEŞ

  4. CW Enerji iki yeni iş ilişkisi açıkladı

CW Enerji iki yeni iş ilişkisi açıkladı

CW Enerji ile Galata Wind Enerji A.Ş. arasında,  güneş paneli satışına ilişkin toplamda  KDV hariç 2 milyon 806 bin 696 dolar tutarında anlaşma sağlandı.

CW Enerji iki yeni iş ilişkisi açıkladı

Enerji Günlüğü - Güneş enerji şirketi CW Enerji, Galata Wind Enerji A.Ş. ile  güneş paneli satışına ilişkin toplamda  KDV hariç 2.806.696,29 USD (Sözleşme imza tarihi itibarıyla bu tutar, TCMB Döviz alış TL/USD kuru ile KDV hariç toplam 95.108.552,49 TL) tutarında anlaşma imzaladığını açıkladı. Açıklamaya göre söz konusu ürünlerin teslimatının 2024 yılının son çeyreği içerisinde tamamlanması planlanıyor. 

RUBENİS TEKSTİL İLE NİYET MUTABAKATI

Ayrıca CW Enerji, Rubenis Tekstil Sanayi Ticaret A.Ş. ile arazi tipi santral kurulup devreye alınması hususunda yürütülen görüşmeler neticesinde, Rubenis Tekstil Sanayi Ticaret A.Ş. tarafında yürütülen gerekli izin ve onayların alınması halinde, ilgili güneş enerjisi santrali montajının yaklaşık 10.000.000 USD tutarında bir bedelle yapılacağına dair bağlayıcı olmayan nitelikte niyet mutabakatı imzaladıklarını da açıkladı.

Rubenis Tekstil de yaptığı açıklamada Güneş Enerjisi Santralinin devreye alınmasıyla aylık 15.000.000 TL gelir elde edilmesinin beklendiğini ifade etti. 

Enerji Günlüğü