1. HABERLER

  2. ELEKTRİKLİ ARAÇLAR

  3. Ampherr yeni yatırım aldı

Ampherr yeni yatırım aldı

Elektromobilite enerji depolama çözümlerinde liderlik hedefleyen Ampherr, Ahu Büyükkuşoglu Serter ve Atilla Tacir’den toplam 2 milyon euro yatırım aldı.

Ampherr yeni yatırım aldı

Enerji Günlüğü - Elektromobilite sektöründe enerji depolama çözümleri sunan yerli girişim Ampherr Batarya Teknolojileri AŞ (AMPHERR AG), 3 milyon euro yatırım aldı.

Elektromobilite odağında enerji depolama çözümleri geliştiren yerli girişim Ampherr Batarya Teknolojileri AŞ (AMPHERR AG), Seri A turunda 3 milyon euro yatırım aldı. Fark Labs ve Arya Women Investment Platform kurucusu Ahu Serter'in 2 milyon euro ile liderlik ettiği tura Tacirler Portföy Yönetimi'nden Atilla Tacir de 1 milyon avro ile katkı sağladı.

Farklı sektörlere uygun, ihtiyaca göre enerji depolama çözümleri sunan AMPHERR AG, ürünleriyle ulaşımda çevresel etkiyi azaltmayı, sürdürülebilir çözümlere geçişe yön vermeyi ve elektromobilitide lider olmayı amaçlıyor. Girişim, yeni yatırım ile ABD pazarına yönelik genişleme ve Avrupa'daki etkinliğini artırma hedeflerini destekleyecek.