1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. HİDRO

  4. Kayaköy HES`i Veysi Madencilik devralıyor

Kayaköy HES`i Veysi Madencilik devralıyor

Enerji Günlüğü - Özelleştirme Yüksek Kurulu (ÖYK) Kayaköy ES'in işletme hakkının Veysi Madencilik'e devredilmesi kararını onayladı.Kayaköy hidroelektrik...

Kayaköy HES`i Veysi Madencilik devralıyor

Enerji Günlüğü - Özelleştirme Yüksek Kurulu (ÖYK) Kayaköy ES'in işletme hakkının Veysi Madencilik'e devredilmesi kararını onayladı.

Kayaköy hidroelektrik santralinin, yapılan ihalede en yüksek teklifleri sunan Veysi Madencilik ile ikinci en yüksek teklifi sunan Abdülmecit Modoğlu İnşaat şirketlerine devrine Özelleştirme Yüksek Kurulu'ndan onay çıktı.

Buna göre Kayaköy Hidroelektrik Santrali'nin işletme hakkı, 10.3 milyon dolarla en yüksek teklifi veren Veysi Madencilik İnşaat Nakliyat Petrol Temizlik Sanayi ve Ticaret Ltd. Şirketi'ne verilecek. Veysi Madencilik'in sözleşmeyi imzalamaktan imtina etmesi veya diğer yükümlülükleri yerine getirmemesi halinde teminatı İdare lehine irat kaydedilecek.

Bu durumda, Kayaköy HES, 10.25 milyon dolarla ikinci en yüksek teklifi veren Abdülmecit Modoğlu İnşaat Sanayi ve Petrol Ürünleri Ltd. Şirketi'ne verilecek. Abdülmecit Modoğlu İnşaat'ın sözleşmeyi imzalamaktan imtina etmesi veya diğer yükümlülükleri yerine getirmemesi halinde teminatı İdare lehine irat kaydedilecek ve ipaye iptal edilecek.

ESENDAL VE IŞIKLAR (VİSERA) HES'LERİ METEK İŞLETECEK

Önceki ve Sonraki Haberler