1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. GÜNEŞ

  4. YEO Teknoloji FB Kadın Basket takımına sponsor oldu

YEO Teknoloji FB Kadın Basket takımına sponsor oldu

YEO Teknoloji, 2024-2025 sezonu için Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı’na sponsor oldu. Oyuncuların şortlarında YEO Teknoloji logosu yer alacak. 

YEO Teknoloji FB Kadın Basket takımına sponsor oldu

Enerji Günlüğü - Spor kulüplerine destek sağlayan enerji sektörü oyuncuları arasına bir şirket daha eklendi. Yenilenebilir enerji çözümleri şirketi YEO Teknoloji, Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı’na sponsor oldu. YEO Teknoloji logosu 2024-2025 sezonunda ulusal ve uluslararası müsabakalarda potanın kraliçelerinin şortlarında sağ ön kısımda yer alacak.

SPORA ENERJİ fenerbahce-basketbol-yeo.jpg

İş birliği anlaşması Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Sekreteri Burak Ç. Kızılhan, Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi M. Kemal Danabaş, Fenerbahçe Spor Kulübü Kadın Basketbol Genel Menajeri Nalan Ramazanoğlu, Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı Oyuncusu Olcay Çakır Turgut ve YEO Teknoloji CEO’su Tolunay Yıldız’ın katılımıyla düzenlenen törende imzalandı. 

Fenerbahçe Spor Kulübü Genel Sekreteri Burak Çağlan Kızılhan, YEO Teknoloji’ye teşekkür ederken, “Bu iş birliğinin uzun yıllar sürecek bir başarı hikâyesinin başlangıcı olmasını temenni ediyorum” dedi. 

YEO Teknoloji CEO’su Tolunay Yıldız ise yenilenebilir enerji teknolojileri alanında 30’un üzerinde ülkede proje gerçekleştiren bir marka olarak, potanın kraliçelerinin enerjisi için de çalışacaklarını ifade etti. 

Yıldız, YEO Teknoloji olarak sürdürülebilir gelecek için “Bizce mümkün” sloganıyla enerji projeleri yürütürken gelecekte de Türk sporunun gelişimine katkı sağlayacak yeni iş birliklerine devam edeceklerini söyledi. 

HEDEF 2030’DA 1 GW KAPASİTE

YEO Teknoloji, gelişmiş enerji depolama çözümlerinden elektrik şebekelerine, yüksek voltaj trafo merkezlerinden yenilenebilir enerji santrallerine, endüstriyel ve ticari tesislerden hanelerin enerji dönüşümüne ve hidrojene kadar farklı alanlarda projeler yürütüyor. 30’dan fazla ülkede 400’ün üzerinde projeyi tamamlayan Şirket bünyesinde 600’den fazla kişi çalışıyor. YEO Teknoloji, 2030 yılına kadar 1 GW enerji kapasitesine ulaşmayı hedefliyor.