1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Toroslar EDAŞ ve Başkent EDAŞ’tan bakım çalışmaları 

Toroslar EDAŞ ve Başkent EDAŞ’tan bakım çalışmaları 

Başkent EDAŞ, Ankara ve Zonguldak’ta gerçekleştirdiği çalışmalar hakkında bilgi verdi. Toroslar EDAŞ ise Mersin ilinde elektrik dağıtım çalışmalarının kesintisiz sürmesi için yaptığı çalışmaları paylaştı.

Toroslar EDAŞ ve Başkent EDAŞ’tan bakım çalışmaları 

Enerji Günlüğü - Enerjisa Dağıtım Şirketleri Toroslar EDAŞ ve Başkent EDAŞ, elektrik dağıtımı yaptıkları illerde sürdürülebilir ve kesintisiz enerji sağlanabilmesi amacıyla 2024 yılının ilk 3 ayında bakım, onarım ve yatırım hizmetlerini sürdürdü.  

Ankara, Çankırı, Kırıkkale, Bartın, Kastamonu, Zonguldak ve Karabük illerinde faaliyetlerini sürdüren Başkent EDAŞ, Ankara ve Zonguldak’ta gerçekleştirdiği çalışmalar hakkında bilgi verdi. Toroslar EDAŞ ise Mersin ilinde elektrik dağıtım çalışmalarının kesintisiz sürmesi için yaptığı çalışmaları paylaştı.

ANKARA’DA YAPILAN ÇALIŞMALAR

Başkent EDAŞ, Ankara’da hizmet verdiği 3 milyondan fazla müşterisine daha iyi hizmet vermek amacıyla 21.439 trafo ve 67.113 kilometre hat uzunluğunda bakım, yenileme ve yatırım çalışmalarını sürdürdü. Beypazarı, Nallıhan, Elmadağ, Çankaya, Altındağ, Polatlı, Gölbaşı, Şereflikoçhisar, Etimesgut, Bala, Haymana, Ayaş, Güdül, Kızılcahamam, Çamlıdere, Kazan, Sincan, Çubuk, Akyurt, Kalecik, Pursaklar’ da 3.748 aydınlatma armatürünün bakımını gerçekleştiren Başkent EDAŞ ekipleri, bölgede 149 pano ile 21 trafo ve 390 dağıtım merkezini de elden geçirdi. Ayrıca kentte 1.902 Km’lik hattın bakımı tamamlandı.

toplam 32 kilometrelik yeni kablo döşeyen Başkent EDAŞ ekipleri, kentte 66 yeni aydınlatma armatürünün montajını da tamamladı. Ayrıca yeni 8 elektrik panosu ile 9 trafo montajı da tamamlandı.

ZONGULDAK’TA YAPILAN ÇALIŞMALAR

Başkent EDAŞ, Zonguldak’ta hizmet verdiği 418 binden fazla müşterisine daha iyi hizmet vermek amacıyla toplam 5 kilometrelik yeni kablo döşeyen Başkent EDAŞ ekipleri, kentte 151 yeni aydınlatma armatürünün montajını da tamamladı. Ayrıca yeni 4 elektrik panosu montajı da tamamlandı.

Merkez, Kozlu, Kilimli, Devrek, Alaplı, Gökçebey, Çaycuma, Ereğli’de 1.598 aydınlatma armatürünün bakımını gerçekleştiren Başkent EDAŞ ekipleri, bölgede 14 pano ile 13 trafo ve 76 dağıtım merkezi bakımını tamamladı. Ayrıca kentte 179 Km’lik hattın bakımı tamamlandı.

MERSİN’DE YAPILAN ÇALIŞMALAR

Toroslar EDAŞ, Mersin’de hizmet verdiği 12.234 trafo ve 43.550 kilometre hat uzunluğunda sürdürülebilir ve kesintisiz enerji sağlanabilmesi amacıyla bakım, yenileme ve yatırım çalışmalarını sürdürdü. Akdeniz, Erdemli, Toroslar, Mezitli, Yenişehir, Tarsus, Çamlıyayla, Gülnar, Aydıncık, Silifke, Anamur, Bozyazı ve Mut’ ta 4.507 aydınlatma armatürünün bakımını gerçekleştiren Toroslar EDAŞ ekipleri, bölgede 10 pano ile 69 trafo ve 197 dağıtım merkezini de elden geçirdi. Ayrıca kentte 933 Km’lik hattın bakımı tamamlandı.

Toroslar EDAŞ, Mersin’de hizmet verdiği 1 milyondan fazla müşterisine daha iyi hizmet vermek amacıyla toplam 17 kilometrelik yeni yer altı hattı tesis eden Toroslar EDAŞ ekipleri, kentte 84 yeni aydınlatma armatürünün montajını da tamamladı. Ayrıca yeni 23 elektrik panosu ve 3 trafo merkezi montajı da tamamlandı.

 

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler