1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Yalova Üniversitesi enerji uzmanı bir doçent ve bir doktor alacak

Yalova Üniversitesi enerji uzmanı bir doçent ve bir doktor alacak

Yalova Üniversitesi, enerji sistemleri alanında görevlendirmek üzere bir doçent ve bir doktoru işe alacak.

Yalova Üniversitesi enerji uzmanı bir doçent ve bir doktor alacak

Enerji Günlüğü - Yalova Üniversitesi, Enerji Sistemleri Anabilim Dalında görevlendireceği bir doçent ve bir doktoru öğretim üyesi olarak işe alacak. 

Yalova Üniversitesi Rektörlüğü, Mühendislik Fakültesi, Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümüne bağlı Enerji Sistemleri Mühendisliği Anabilim Dalında görevlendirmek üzere doçent unvanlı bir kişiyi daimi statüde öğretim üyesi olarak işe alacak. 

Adayların doçent unvanını Enerji Sistemleri Mühendisliği alanında almış olmaları ve hidrojen farkındalığı, hidrojen depolanması ve biyokütlenin pirolizi konularında çalışmalar yapmış olmaları gerekiyor. 

Üniversite; aynı Anabilim Dalında görevlendireceği doktor unvanlı bir kişiyi de öğretim üyesi olarak istihdam edecek. 

Doktor kadrosuna başvuracak olanların lisans derecesini Makine Mühendisliği alanında almış olmaları; enerji bilim ve teknoloji alanında doktora yapmış olmaları; ayrıca nükleer enerji ve ergimiş tuz reaktörleri konusunda çalışmalar yapmış olmaları bekleniyor. 

Başvurular en geç 25 Eylül 2024 günü mesai süresi sonuna kadar şahsen yapılacak. Postayla yapılan başvurular geçersiz sayılacak. Doçent kadrosuna başvuracak olanlar başvuru evrakını Yalova Üniversitesi Personel Dairesi Başkanlığına; doktor kadrosuna başvuranlar ise Mühendislik Fakültesi Dekanlığına teslim edecekler.