1. HABERLER

  2. ELEKTRİKLİ ARAÇLAR

  3. Up Bilişim Enerji DKV Mobility işbirliği

Up Bilişim Enerji DKV Mobility işbirliği

United Payment iştiraki Up Bilişim Enerji ile mobilite hizmet sağlayıcı DKV Mobility güçlerini birleştirdi. 

Up Bilişim Enerji DKV Mobility işbirliği

Enerji Günlüğü - İştiraki olduğu United Payment'ın üstün teknolojik altyapısı sayesinde akaryakıt ve elektrikli şarj istasyonları alanındaki hizmetlerini finansal yönetim çözümleriyle birleştiren Up Bilişim Enerji, karayolu ödemeleri ve çözümleri konusunda şirketten şirkete hizmet veren Avrupalı mobilite platformu DKV Mobility ile iş birliğine gitti. İki şirket, Türkiye'deki akaryakıt ağını genişletmek için birlikte çalışacak. İş birliği ile Up Bilişim Enerji, DKV Mobility'nin Türkiye'de hizmet verdiği istasyonlarda, kullanıcılar için indirim ve vade kolaylığı gibi fırsatlar sunulacak.

DKV Mobility, Türkiye dışında yaklaşık 68 bin akaryakıt istasyonu ve 832 bin elektrikli şarj ağı ile binlerce firmaya ve milyonlarca araca akaryakıt ve elektrikli şarj hizmeti veriyor.

2021 yılında kurulan Up Bilişim Enerji, kurumsal akaryakıt satışları başta olmak üzere mobilite ürünlerine ihtiyaç duyan şirketlerin filo yönetim sistemleri için finansal ve teknolojik çözümler üreten bir şirket. Yakıt tüketimlerini mobil uygulama üzerinden anlık olarak takip etmeyi mümkün kılan Up Bilişim Enerji, firmalara özel ödeme planları ve indirimler sunuyor, akaryakıt alımlarında 'Temassız' olarak araçtan inmeden ödeme kolaylığı sağlıyor. 

Ayrıca uygulama içerisinde yer alan cüzdan sayesinde ödeme yapılmak istenen kartlar uygulama içerisinde tanımlanarak ödemelerin hızlı ve rahat bir şekilde tamamlanması sağlanıyor. Up Bilişim Enerji, b2b çözümler ve teknolojik altyapı hizmetleri de sunmaktadır.