1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Üniversitelilere teknoloji uzmanlık eğitimleri verilecek

Üniversitelilere teknoloji uzmanlık eğitimleri verilecek

Üniversite öğrencilerine Milli Teknoloji Akademisi bünyesinde Yapay Zekâ, Otonom Sürüş Teknolojileri ve Çip Tasarımı alanlarında uzmanlık eğitimleri verilecek.

Üniversitelilere teknoloji uzmanlık eğitimleri verilecek

Enerji Günlüğü - Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Milli Teknoloji Akademisi bünyesinde Milli Teknoloji Hamlesi projelerinde ihtiyaç duyulan nitelikli insan kaynağını geliştirmek amacıyla uzmanlık eğitimleri verilecek. Eğitimler Yapay Zekâ, Otonom Sürüş Teknolojileri ve Çip Tasarımı alanlarında verilecek. Eğitimler için 16 Eylül 2024 tarihine kadar başvuru yapılabilecek.

kacir.jpeg

“TÜM GENÇLERİMİZİ BU FIRSATTAN YARARLANMAYA DAVET EDİYORUM”

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, “Staj ve mentörlük desteği ile gençlerimizin edindikleri bilgileri sektörde uygulamalarına imkân tanıyoruz. Türkiye'nin alanında önde gelen firmaları ve üniversitelerimizin deneyimli eğitmenleri tarafından verilecek bu eğitimlerle, Milli Teknoloji Hamlesi projelerinde ihtiyaç duyulan nitelikli insan kaynağını geliştiriyoruz. İleri teknolojilerde uzmanlaşmak ve geleceğin teknolojilerine yön vermek isteyen tüm gençlerimizi bu fırsattan yararlanmaya davet ediyorum.” 

Son başvuru tarihi 16 Eylül 2024 olarak açıklanan akademi için detaylı bilgi ve başvuruya; https://www.milliteknolojiakademisi.gov.tr  adresinden ulaşılabilecek.