1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Trabzonlu kadın futbolcuya enerjici desteği

Trabzonlu kadın futbolcuya enerjici desteği

Petrol Ofisi Grubu, Fenerbahçe ve Galatasaray'dan sonra, Trabzonspor Kadın Futbol Takımı’nın da isim ve forma göğüs sponsoru oldu.

Trabzonlu kadın futbolcuya enerjici desteği

Enerji Günlüğü - Petrol Ofisi Grubu, Trabzonspor Kadın Futbol Takımı ile sponsorluk anlaşması imzaladı. Buna göre, 2022 yılından bu yana Fenerbahçe ve Galatasaray kadın futbol takımlarına da isim ve forma göğüs sponsoru olarak destek veren Petrol Ofisi Grubu, Trabzonspor Kadın Futbol Takımı’nın da isim ve göğüs sponsorluğunu üstlendi. Trabzonspor kadın futbol takımı, Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi 2024 – 2025 sezonunda Trabzonspor Petrol Ofisi ismi ile mücadele edecek.

mehmet-abbasoglu-petrol-ofisi.jpgPetrol Ofisi Grubu CEO’su Mehmet Abbasoğlu kadın futboluna verdikleri desteği güçlendirerek sürdürmek istediklerini belirtti. Bu yolda Trabzonspor ile birlikte yürüyecek olmaktan ötürü çok mutlu olduklarını ifade eden Abbasoğlu, “Trabzonspor’un kadın futboluna verdiği önem diğer kulüplere de örnek teşkil edecek niteliktedir. Sporun özündeki kapsayıcı ruhu ve yapıcı rekabeti geliştirirken toplumsal cinsiyet eşitliği ekseninde de anlamlı katkılar sağladığına inandığımız bu yol arkadaşlığının yeni nesillere ilham kaynağı olmasını ve yepyeni başarılara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

Kadın futbolunun temiz futbolla özdeşleştiğini ifade eden Abbasoğlu şunları söyledi: “Sponsorlardan kulüp yöneticilerine, teknik ekiplerden taraftar ve medyaya kadar tüm futbol camiasının, kadın futbolcuların ortaya koyduğu azim, profesyonellik ve adanmışlıktan feyz alması gerektiğine inanıyorum. Biz Petrol Ofisi olarak kadın futbolunun yanında olmaya onlardan ilham alırken onlara güç vermeye devam edeceğiz.”

ertugrul-dogan-trabzonspor-baskani.jpegTrabzonspor Futbol Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan ise Petrol Ofisi'nin katkılarının, sadece kadın futbolunu değil, Türkiye’deki genel spor ekosistemini de güçlendireceğini söyledi. Ertuğrul Doğan, bu tür desteklerin spor kültürünü daha da ileriye taşıyacak adımlar atılmasına olanak tanıdığını vurguladı.