1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Trabzon Ortahisar’da benzinlik arsası satılacak

Trabzon Ortahisar’da benzinlik arsası satılacak

Trabzon’un Ortahisar ilçesinde bir adet benzin istasyonu arsası ihaleyle satılacak.

Trabzon Ortahisar’da benzinlik arsası satılacak

Enerji Günlüğü - Trabzon’un Ortahisar ilçesine bağlı Çukurçayır/Sofrahisar Mahallesindeki benzin istasyonu arsası satışa çıkarılacak. 

Trabzon ilinin Ortahisar ilçesinde Çukurçayır/Sofrahisar Mahallesi, 4604 ada, 4 numaralı parsel üzerinde bulunan, Trabzon Büyükşehir Belediyesi’ne ait; 3.116,07m2 genişliğindeki akaryakıt istasyonu arsası, kapalı teklif arttırma usulüyle satışa çıkarılacak. 

İhale edilecek olan arsanın muhammen bedeli 28.000.000 lira olarak belirlendi. İstekilerin ihaleye katılabilmek için 840.000 lira geçici teminat yatırmaları gerekecek. 

İhale, 17 Temmuz 2024 günü, saat 11.20’de, Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Encümen Salonu, Gülbaharhatun Mahallesi, Kahramanmaraş Caddesi, No: 159, Ortahisar, Trabzon adresinde yapılacak. 

İhale evrakı mesai saatleri içerisinde Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’nda ücretsiz olarak görülebilecek ve 5.000 lira karşılığında satın alınabilecek. 

Tekliflerin en geç ihale günü, saat 10.00’a kadar Trabzon Büyükşehir Belediyesi Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığına elden teslim edilmesi ya da aynı adrese iadeli taahhütlü postayla gönderilmesi gerekiyor.