1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. TKİ yeraltı ve yüzey sularının drenajı için hizmet alacak

TKİ yeraltı ve yüzey sularının drenajı için hizmet alacak

TKİ, Kahramanmaraş’taki Afşin Elbistan Linyitleri İşletmesi tesislerinde, yeraltı ve yüzey suyu drenajı için hizmet satın alacak.

TKİ yeraltı ve yüzey sularının drenajı için hizmet alacak

Enerji Günlüğü - TKİ, Kahramanmaraş’taki Afşin Elbistan Linyitleri İşletmesine ait tesislerde, yeraltı ve yüzey suyu drenajı için hizmet satın almak amacıyla ihale yapacak. 

Türkiye Kömür İşletmeleri (TKİ) Genel Müdürlüğü, Afşin Elbistan Linyitleri İşletmesi Müdürlüğünün Kahramanmaraş’taki tesislerinde; 6 ay süreyle 45 kişi, bir pikap araç, bir kamyonet ve bir adet mobil vinç ile yeraltı ve yüzey suyu drenajı işleri için hizmet almak amacıyla, ihale yapacak. 

İstekliler ihale için teklif bedelinin asgari %3’ü oranında geçici teminat verecekler. 

İhale 25 Temmuz 2024 günü, saat 14.00’te TKİ Genel Müdürlüğü, İhale Salonu, Hipodrom Caddesi, No: 12, 06330, Yenimahalle, Ankara adresinde yapılacak. 

İhale şartnamesi, TKİ Genel Müdürlüğü, Satınalma Dairesi Başkanlığı’nda bedelsiz olarak görülebilecek ve aynı yerden 500 lira karşılığında temin edilebilecek. 

Tekliflerin en geç ihale günü, ihale saatine kadar TKİ Genel Müdürlüğü, Elektronik Belge ve Arşiv Şefliğine elden teslim edilecek ya da iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.