1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Tekirdağ`da petrol işletme ruhsatı

Tekirdağ`da petrol işletme ruhsatı

Enerji Günlüğü - Thrace Basin Natural Gas Türkiye Corporation Pinnacle Turkey Inc. ve Corporate Resources B.V. Şti. ortaklığına Tekirdağ'da 8 yıllık...

Tekirdağ`da petrol işletme ruhsatı

Enerji Günlüğü - Thrace Basin Natural Gas Türkiye Corporation Pinnacle Turkey Inc. ve Corporate Resources B.V. Şti. ortaklığına Tekirdağ'da 8 yıllık petrol işletme ruhsatı verildi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Petrol İşleri Genel Müdürlüğü'nün ilanına göre, Thrace Basin Natural Gas Türkiye Corporation (%41,5) Pinnacle Turkey Inc. (%18,5) ve Corporate Resources B.V. Şti.'ne (%40) 20.05.2015 tarihinden itibaren, Tekirdağ Merkez'de bulunan ARİ/TGT-PIN-CBV/K/G19-al-l pafta numaralı 1165 hektarlık saha için 8 yıl süre ile müşterek petrol işletme ruhsatı verildi. Karar, sahanın rezerv durumu ve bu rezervden üretebileceği miktar dikkate alınarakverildi.

Bu kararın yayımı tarihinde Thrace Basin Natural Gas Türkiye Corparation %41,5, Pinnacle Turkey Inc. %18,5 ve Corporate Resources B.V. Şti’ne %40’şer hisselerle müşterek bir adet petrol işletme ruhsatı verildi.