1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. Sorumlu Madencilik Ödülleri için başvurular başladı

Sorumlu Madencilik Ödülleri için başvurular başladı

Türkiye Madenciler Derneği (TMD), madencilik alanında İSG, çevre ve kadın liderliğinde fark yaratan, insana ve çevreye karşı sorumlu projeleri ödüllendiriyor.

Sorumlu Madencilik Ödülleri için başvurular başladı

Enerji Günlüğü - Sorumlu Madencilik Ödülleri başvuruları başladı. İSG, çevre ve kadın liderliğinde fark yaratan projeler için başvurular 18 Kasım 2024 tarihine kadar yapılabilecek. 

Türkiye Madenciler Derneği (TMD) tarafından hayata geçirilen Sorumlu Madencilik Ödülleri Programı, madencilik şirketlerini toplumsal ve çevresel sorumluluk ilkelerine uygun şekilde hareket ederek, güvenli ve sürdürülebilir bir geleceğin inşasına katkıda bulunmaya teşvik ediyor. 

Bu prestijli ödüller, sektörde fark yaratan yenilikçi projeleri ve uygulamaları öne çıkararak, madencilik alanında en iyi uygulamaların benimsenmesini hedefliyor. Çevreye duyarlılık ve toplumsal fayda sağlayan projelerin öncelikli olarak değerlendirildiği bu program ile madencilik sektörünün geleceğine yön verilmesi hedefleniyor. 

SON BAŞVURU TARİHİ 18 KASIM

‘Doğa ve Toplumla Uyumlu Madencilik’, ‘Güvenli Madenciliğin Öncüleri’ ve ‘Madenciliğe İlham Veren Kadınlar’ olmak üzere üç ayrı kategoride verilecek ödüller yine üç kategoride olacak.

Madencilik alanında aktif faaliyet gösteren şirketlerin başvuruları kabul edilecek olan yarışmada son başvurular 18 Kasım 2024 tarihine kadar yapılabilecek.

Sorumlu Madencilik Ödülleri, 4 Aralık Dünya Madenciler Günü'nde düzenlenecek Madencilik Zirvesi’nde sahiplerine kavuşacak.