1. HABERLER

  2. SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK

  3. Smart Güneş şirket bünyesinde Sürdürülebilirlik Başkanlığı kurdu

Smart Güneş şirket bünyesinde Sürdürülebilirlik Başkanlığı kurdu

Smart Güneş, bünyesinde kurduğu Sürdürülebilirlik ve Kurumsal İlişkiler Başkanlığı birimine Filiz Avşar Aktaş’ı Başkan olarak atadı.

Smart Güneş şirket bünyesinde Sürdürülebilirlik Başkanlığı kurdu

Enerji Günlüğü - Smart Güneş AŞ, bünyesinde Sürdürülebilirlik ve Kurumsal İlişkiler Başkanlığı birimi kurdu. Başkanlık görevine ise Filiz Avşar Aktaş atandı.

Smart Güneş Enerjisi Teknolojileri Araştırma Geliştirme Üretim Sanayi ve Ticaret AŞ [SMRTG], şirket bünyesinde Sürdürülebilirlik ve Kurumsal İlişkiler Başkanlığı birimini kurdu. 

Smart Güneş Sürdürülebilirlik ve Kurumsal İlişkiler Başkanlığı görevine ise halen Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmakta olan Filiz Avşar Aktaş atandı. Aktaş yeni Başkanlık biriminin kurulmasından önce de Sürdürülebilirlik Koordinatörü olarak sorumluluk üstleniyordu.

Şirketten yapılan açıklamada yeni birimin sürdürülebilirlik süreçlerinin stratejik ve operasyonel düzeyde yönetilmesi amacıyla kurulduğu bildirildi. Smart Güneş Sürdürülebilirlik ve Kurumsal İlişkiler Başkanı Filiz Avşar Aktaş, Yönetim Kurulu Başkanına doğrudan bağlı olarak görev yapacak.

İlgili Haberler