1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Sinop Üniversitesi ikisi nükleer uzmanı üç enerji hocası alacak

Sinop Üniversitesi ikisi nükleer uzmanı üç enerji hocası alacak

Sinop Üniversitesi, nükleer enerji uzmanı bir profesör ve doçent ile bir enerji doçentini işe alacak.

Sinop Üniversitesi ikisi nükleer uzmanı üç enerji hocası alacak

Enerji Günlüğü - Sinop Üniversitesi, nükleer enerji uzmanı bir profesör ve doçent ile bir enerji doçentini öğretim üyesi olarak işe almak istiyor. 

Sinop Üniversitesi Rektörlüğü, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesine bağlı Nükleer Enerji Mühendisliği Bölümünde görev vereceği profesör unvanlı bir öğretim üyesi alacak. 

Adayların fotoçoğaltıcı tüplerin karakterizasyonu konusunda çalışmış ve 3D yazıcılar ile radyasyon zırhlama malzemelerinin üretilmesi hakkında çalışmalar yapmış olmaları gerekiyor. 

Üniversite, aynı bölümde görev vereceği doçent unvanlı bir öğretim üyesi daha alacak. Nükleer Enerji Mühendisliği Bölümündeki doçent kadrosuna başvuracak olanların doçent unvanını Nükleer Mühendisliği alanında almış olmaları ve nükleer reaktörlerin ısıl-hidrolik ve nötronik analizleri konularında çalışmalar yapmış olmaları gerekiyor. 

Sinop Üniversitesi, aynı fakültede Makine Mühendisliği Bölümüne bağlı Enerji Anabilim Dalında görevlendirmek üzere de bir doçenti öğretim üyesi olarak işe alacak. 

Makine Mühendisliği Bölümündeki doçent kadrosu için; doçent unvanını Makine Mühendisliği alanında almış olma; alternatif yakıt üretimi kullanımı ve optimizasyonu konularında çalışmalar yapmış olma koşulları aranıyor. 

Başvurular en geç 15 Ekim 2024 günü mesai bitimine kadar Sinop Üniversitesine ait web sitesi üzerinden elektronik ortamda yapılacak; şahsen ya da postayla yapılacak başvurular kabul edilmeyecek.