TPAO Batman’da atık bertarafı için bir yıllık hizmet alacak

TPAO, Batman Bölge Müdürlüğü faaliyet alanında atık bertaraf ve geri kazanım hizmeti satın alacak.

Enerji Günlüğü - TPAO, Batman Bölge Müdürlüğü faaliyet alanında bir yıl boyunca atık bertaraf ve geri kazanım hizmeti satın almak için ihale yapacak. 

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Genel Müdürlüğü, Batman Bölge Müdürlüğüne bağlı Siirt, Diyarbakır, Batman, Mardin, Şırnak, Van, Bitlis ve Hakkari ile sorumluluk alanına sonradan dahil olabilecek diğer il sınırları içindeki sahalarda sondaj, üretim faaliyetleri, çevre kazaları vb. sonrası ortaya çıkan atıkların temizlenmesi, toplanması, yüklenmesi, nakliyesi ve bertarafı/geri kazanımı işlerinin bir yıl boyunca yapılması için açık usulde ihale yapacak. 

İhale, 08 Kasım 2024 günü, saat 14.30’da, Türkiye Petrolleri Genel Müdürlüğü, Tedarik Lojistik Toplantı Salonu, Söğütözü Mahallesi, Nizami Gencevi Caddesi, No:10, Kat: 6, Çankaya, Ankara adresinde yapılacak. 

İhale evrakı, bankaya yatırılması gereken 1.000 TL karşılığında Türkiye Petrolleri Genel Müdürlüğünün web sitesinden indirilebilecek veya yurtici_ihale@tpao.gov.tr adresinden istenebilecek. 

Tekliflerin ihale günü, ihale saatine kadar Türkiye Petrolleri Genel Müdürlüğü, İhale Salonu, Gelen Evrak Servisi, Söğütözü Mahallesi, 2180. Cadde, No:10, 06530, Çankaya, Ankara adresine teslim edilmesi veya aynı adrese iadeli taahhütlü postayla ulaştırılması gerekiyor. 

İsteklilerin mesleki ve teknik yeterlilik belgeleri ile iş deneyimi belgelerini ibraz etmeleri ve teklif tutarının %3’ü kadar geçici teminat vermeleri de gerekiyor.