TEİAŞ 5 müfettiş yardımcısı alacak

Enerji Günlüğü - Türkiye Elektrik İletim A.Ş. Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığı’na Elektrik ve Elektrik-Elektronik Mühendisi 5 Müfettiş...

Enerji Günlüğü - Türkiye Elektrik İletim A.Ş. Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığı’na Elektrik ve Elektrik-Elektronik Mühendisi 5 Müfettiş Yardımcısı aalacak. Alımlar giriş sınavı ile yapılacak.

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan TEİAŞ sınav ilanına göre, sınav 26 Ekim 2013 Cumartesi günü 10.00-12.00 ve 13.30-15.00 saatleri arasında “TEİAŞ Genel Müdürlüğü Nasuh Akar Mah. Türkocağı Cad. No:2 T Blok Bahçelievler/Ankara” adresinde gerçekleştirilecek.

Başvurular, 27 Eylül 2013 Cuma günü saat 14.30’a kadar “Türkiye Elektrik İletim A.Ş. Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığı Nasuh Akar Mah. Türkocağı Cad. No:2 A Blok (Kat:15/57) Bahçelievler/Ankara” adresine şahsen veya posta ile yapılabilecek. Bu tarihten sonra yapılan başvurular ve postada meydana gelebilecek gecikmelerden dolayı bu tarihten sonra ulaşan başvurular ile eksik veya geçersiz belgelerle yapılan başvurular dikkate alınmayacak.