Sarvan: CW’nin enerji dönüşümüne katkısı sürecek

CW Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Sarvan, temiz enerjinin yaygınlaşması için yatırımlarına devam edeceklerini belirtti, büyüyen ekipleriyle her geçen gün daha fazla projeye imza atmayı hedeflediklerini söyledi.

Enerji Günlüğü - CW Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Sarvan, gelişen teknolojiyi oldukça yakından takip ettiklerini belirterek “Kendimizi sürekli geliştiriyoruz. AR-GE Merkezi’mizde geliştirdiğimiz çalışmalarımız neticesinde günümüzün ihtiyaçlarına göre ürünler tasarlıyoruz. Lityum batarya üretimini de bu çerçevede hayata geçirdik” dedi.

Tarık Sarvan, güneş enerjisi ile entegre olmamış golf araçları, forklift araçlarının bataryaları gibi, depolama çözümlerinin uzun soluklu çalıştığı yerlerden gelen talepleri değerlendirerek pazarda ciddi bir paya sahip olduklarının altını çizdi.

İHTİYACA UYGUN TİCARİ ÇÖZÜMLER

Sürdürülebilir enerjinin her alanında var olmayı hedeflediklerini anlatan Tarık Sarvan şöyle konuştu:

“Güneş enerji santrallerinin (GES) teknik ve yatırım danışmanlığı gibi alanlarında kapsayıcı hizmetler sunuyoruz. Aynı zamanda; GES projelendirme, sistem tasarımı, lisanlı/lisanssız santral kurulumları, lisans alımı ve işletme gibi talep veya ihtiyaçlara ticari olarak karşılık veriyoruz.”

Tarık Sarvan, şebeke bağlantılı (On-Grid) sistemlerin yanı sıra şebekeden bağımsız akü destekli sistemler (Off-Grid), güneş enerjili sulama sistemleri, LED aydınlatma sistemleri, güneş enerjili kamera sistemleri, elektrikli araç şarj istasyonları, akıllı ev sistemleri ve ısı pompası sistemleri ürünleri de bulunduğunu hatırlattı.

ENERJİ DÖNÜŞÜMÜNE KATKI

İnovatif enerji çözümleriyle Türkiye’nin enerji dönüşümüne katkı sağlamayı sürdürdüklerini dile getiren Tarık Sarvan, “CW Enerji olarak, her geçen gün büyüyen ekibimizle birlikte daha fazla projeye imza atma hedefiyle yol alıyoruz. Sürdürülebilir ve temiz enerji kaynaklarının yaygınlaşması için yatırımlarımıza devam edeceğiz” dişe konuştu.

Tarık Sarvan, tüm ürün ve çözümlerini, 9-11 Ekim tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen ve Platin Sponrsoru oldukları EIF Dünya Enerji Kongresi ve Fuarı’nda ürünlerini ziyaretçileri ile bir araya getirdiklerini de ekledi. 

CW Enerji 1.8 MW'ik güneş paneli üretim kapasitesiyle bu alanda Türkiye ve Avrupa'nın önde gelen oyuncuları arasında yer alıyor.