Samsun Üniversitesi iki enerji doçenti alacak

Samsun Üniversitesi, doçent unvanlı 2 kişiyi enerji alanında görevlendirmek üzere öğretim üyesi olarak işe alacak.

Enerji Günlüğü - Samsun Üniversitesi, Makine Mühendisliğinden doçent unvanı almış 2 kişiyi, Enerji Anabilim Dalında görevlendirmek üzere öğretim üyesi olarak işe alacak.

Samsun Üniversitesi Rektörlüğü, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi, Makine Mühendisliği Bölümüne bağlı Enerji Anabilim Dalında görevlendirmek üzere doçent unvanlı 2 kişiyi öğretim üyesi olarak işe alacak. 

Doçent kadrolarından biri için doçent unvanını Makina Mühendisliği alanında almış olma şartı ile termal enerji depolama, elektronik batarya sistemlerinin termal yönetimi ve benzeri konularda Q1 veya Q2 kapsamlı dergilerde yayımlanmış çalışmaları ve patentleri olma şartları aranıyor. 

Diğer doçent kadrosuna başvuracak olanların ise doçent unvanını Makine Mühendisliği alanında almış olmaları ve içten yanmalı motorlarda alternatif yakıtlar ve yanma konularında Q1 veya Q2 kapsamlı dergilerde yayımlanmış çalışmalar yapmış olmaları gerekiyor. 

Başvurular en geç 10 Eylül 2024 günü mesai sonuna kadar, Samsun Üniversitesi, Personel Dairesi Başkanlığına şahsen ya da posta yoluyla yapılacak.