Marmara Depoculuk'un depolama tarifesi yenilendi

Enerji Günlüğü - Marmara Depoculuk Hizmetleri A.Ş.'nin Tekirdağ Marmara Ereğlisi'ndeki tesisinin depolama tarifesi yenilendi.Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu,...

Enerji Günlüğü - Marmara Depoculuk Hizmetleri A.Ş.'nin Tekirdağ Marmara Ereğlisi'ndeki tesisinin depolama tarifesi yenilendi.

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu, yeni tarife kararını bugünkü Resmi Gazete'de yayımladı.

Buna göre, Marmara Depoculuk Hizmetleri A.Ş.'nin Tekirdağ Marmara Ereğlisi'ndeki DEP/2656-5/27943 sayılı depolama lisansı kapsamında tesisinin depolama tarifesi yeniden belirlendi. 

HİZMET BEDELLERİ

Marmara Depoculuk Hizmetleri A.Ş.'nin teslim alma ve teslim etme hizmet bedeli benzin, motorin ve Havacılık yakıtı türleri için metreküpte 15.50 TL olarak belirlendi.

İNDİRİM ORANLARI

Depolama Hizmeti fiyatlarında; benzin ve motorin yakıt türlerinde 10.000 m3 den fazla depolama hizmeti için indirim oranı yüzde 56.2 olacak şekilde değiştirildi.

Teslim alma-etme hizmet fiyatları ise: Benzin ve motorin yakıtı türlerinde 10.000 m3 den fazla olan miktarlada boru hattı, kara ve deniz yoluyla yapılan teslim alma ve teslim etme işlemlerinde teslim alınan ve teslim edilen miktarın tamamı için indirim oranı yüzde 90.5 olarak düzeltildi.