İş dünyasının Oscarlarından BOTAŞ’a bronz ödül

BOTAŞ, çevresel fayda faaliyetleriyle Stevie Uluslararası İş Ödülleri’nde 2021 yılında gösterdiği başarısını pekiştirerek “Avrupa’da Sürdürülebilir Liderlik” kategorisinde bronz ödül almaya hak kazandı.

Enerji Günlüğü - BOTAŞ, Saros Deniz Çayırı Transplantasyon Projesi ile Stevie Uluslararası İş Ödülleri'nde “Avrupa’da Sürdürülebilir Liderlik” kategorisinde Bronz Ödül’ün sahibi oldu.

Boru Hatları İle Petrol Taşıma A.Ş. (BOTAŞ), “En Çevreci Kuruluş Olma” hedefi doğrultusunda,  sürdürülebilir bir yaşam için havanın, toprağın, suyun, iklimin, ormanın ve biyoçeşitliliğin korunmasına yönelik çalışmalarını her projesine özel bir perspektifle sürdürüyor. Bu kapsamda çevresel fayda faaliyetleriyle bugüne kadar 25 uluslararası ödülün sahibi olan BOTAŞ, Stevie Uluslararası İş Ödülleri’nde 2021 yılında gösterdiği başarısını pekiştirerek “Avrupa’da Sürdürülebilir Liderlik” kategorisinde bronz ödül almaya hak kazandı.

2002 Yılından beri düzenlenen, her türden ve ölçekten kuruluşu ve çalışanlarını onurlandıran Stevie Uluslararası İş Ödülleri, dünya çapında işyerlerinde olağanüstü performansları takdir etmektedir. 2023 Yılında, 61 ülkeden 3.700'den fazla başvurunun yapıldığı Stevie Uluslararası İş Ödülleri'nin kazananları, dünya çapında 230'dan fazla yöneticinin puanlarıyla belirlendi ve ödüller İtalya'nın Roma kentinde düzenlenen törende sahiplerine takdim edildi.

“KAZANANLAR ŞİMDİYE KADARKİ EN ETKİLEYİCLER”

Stevie Uluslararası İş Ödülleri Başkanı Maggie Miller konu ile ilgili olarak; “Uluslararası İş Ödülleri’nde adaylıkların her yıl daha da iyi olduğunu ve bu yılki Stevie Ödülü kazananlarının şimdiye kadarki en etkileyiciler olduğunu, kazanan kuruluşların üstün hedefler koyduğunu ve bu hedeflere ulaştığını” ifade etti.

İŞ DÜNYASININ OSCARLARINDAN BRONZ ÖDÜL

BOTAŞ, Saros Deniz Çayırı Transplantasyon Projesi ile Stevie Uluslararası İş Ödülleri'nde “Avrupa’da Sürdürülebilir Liderlik” kategorisinde Bronz Ödül’ün sahibi oldu.

Saros FSRU Projesi ile deniz çayırlarını proje merkezine 860 m mesafede kendi habitatında tutup, en uygun lokasyona taşıyarak Türkiye’de bir ilke imza atan BOTAŞ, bu alanda dünya literatürüne yeni bir yöntem kazandırmıştı.