Dikili TDSİOSB için yeni jeotermal kuyular açılacak

Dikili TDSİOSB için jeotermal sondaj kuyuları açılması işleri ihale edilecek.

Enerji Günlüğü - Tarım Bakanlığı, Dikili Tarıma Dayalı Sera İhtisas OSB’de jeotermal sondaj kuyusu açılması işleri için ihale yapacak. 

Tarım ve Orman Bakanlığı Tarım Reformu Genel Müdürlüğü, Türkiye İklim Akıllı ve Rekabetçi Tarımsal Büyüme Projesi (TUCSAP) kapsamında, bahçe bitkileri üretiminde iklim direncinin, üretkenliğin ve kaynak kullanım verimliliğinin güçlendirilmesi alt başlığında; Dikili Tarıma Dayalı İhtisas Sera Organize Sanayi Bölgesi (Dikili TDSİOSB) DT-1, DT-2, DT3, DT-4 jeotermal sondaj kuyusu açılması ve kuyu bitirme testleri yapım işleri için ihale yapacak. 

Ulusal rekabetçi ihale yöntemiyle ve teklife çağrı usulüyle yapılacak olan ihaleye katılmak isteyenlerin, kapalı zarfa koyacakları tekliflerini en geç 19 Kasım 2024 günü saat 10.00’a kadar T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı, Tarım Reformu Genel Müdürlüğü, Organize Tarım ve Hayvancılık Bölgeleri Daire Başkanlığı, Üniversiteler Mahallesi, Dumlupınar Bulvarı, No: 161, Kat: 11, Çankaya, Ankara adresine ulaştırmaları gerekiyor.