Antalya Defterdarlığı ihale ile elektrik alacak 

Antalya Defterdarlığı ile bağlı birimlerinin ihtiyacı için ihale yoluyla yaklaşık 3 milyon kilovatsaat (kWh) elektrik enerjisi satın alınacak. 

Enerji Günlüğü - Antalya Defterdarlığı, 2025 yılı ihtiyacı için ihale yoluyla elektrik satın alacak. 11 Kasım 2024 tarihinde gerçekleşecek ihalede ekonomik açıdan en avantajlı teklif, sadece fiyat esasına göre belirlenecek. 

İhale konusu 2.931.000 kilovatsaatlik (kWh) elektrik Antalya Defterdarlığı merkez binası ile Vergi Denetim Daire Başkanlığı binası ve Alanya, Manavgat, Serik, Kumluca, Elmalı, Korkuteli ve Kemer Vergi Dairesi Müdürlükleri hizmet binalarında tüketilecek.

4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19’uncu maddesine göre açık ihale usulü ile gerçekleştirilecek ihaleye sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden teklif verilebilecek. Yerli ve yabancı tüm isteklilere açık olarak gerçekleşecek ihaleye, konsorsiyum olarak teklif sunulamayacak. 

Tekliflerin işin tamamı için verileceği ihaleyi kazanan istekli ile birim fiyat sözleşme imzalanacak. İstekliler teklif ettikleri bedelin yüzde 3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecekler. 

İhalede elektronik eksiltme yapılmayacak. 

Verilen teklifler ihale tarihinden itibaren 60 (Altmış) takvim günü geçerli olması isteniyor. İhale komisyonu tarafından aşırı düşük görülen teklifler için isteklilerden açıklama istenecek.