Aksa Doğalgaz’ın 2023 faaliyet raporu ARC Awards’ta ödül aldı

Aksa Doğalgaz, 2023 Yılı Faaliyet Raporu ile ARC Awards’ta online kategoride hem “Dünyanın En İyi Raporu” hem de “Türkiye’nin En İyi Raporu” ödüllerinin sahibi oldu.

Enerji Günlüğü - Aksa Doğalgaz, Tohum Gözlemcisi Lalehan Uysal’ın Anadolu Tohumları fotoğraflarının eşliğinde ‘Yurda, Doğaya, Aşa… Ve Geleceğe’ temasıyla hazırladığı 2023 Yılı Faaliyet Raporu ile bir başarıya daha imza attı. Daha önce 7 ödül birden sahibi olan Aksa Doğalgaz 2023 Yılı Faaliyet Raporu, son olarak MerComm tarafından düzenlenen dünyanın en prestijli uluslararası raporlama yarışması ARC Awards'ta, online kategoride hem “Dünyanın En İyi Raporu” hem de “Türkiye’nin En İyi Raporu” ödüllerine layık görüldü.

Rapor, bağımsız bir jüri tarafından grafik tasarım, yazım, fotoğrafçılık, illüstrasyon ve içerik bütünlüğü gibi çeşitli kriterlere dayalı olarak değerlendirilerek “En İyi Ödülleri”ne değer görüldü.

Aksa Doğalgaz, bu yıl ayrıca, dünyanın en itibarlı halkla ilişkiler platformlarından San Diego merkezli Amerikan İletişim Profesyonelleri Ligi’nin (LACP) düzenlediği 2023 LACP Vizyon Ödülleri’nde dört ödül ve yine ARC Ödülleri’nde de üç ödül sahibi olmuştu.