1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. SAÜ 2 depolama uzmanı ve bir yenilenebilir uzmanı hoca alacak

SAÜ 2 depolama uzmanı ve bir yenilenebilir uzmanı hoca alacak

Sakarya Üniversitesi, enerji depolama uzmanı bir profesör ve doçent ile yenilenebilir enerji uzmanı bir doçenti işe alacak.

SAÜ 2 depolama uzmanı ve bir yenilenebilir uzmanı hoca alacak

Enerji Günlüğü - Sakarya Üniversitesi, enerji depolama uzmanı bir profesör ve doçent ile yenilenebilir enerji uzmanı bir doçenti, öğretim üyesi olarak işe alacak.

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Rektörlüğü, Mühendislik Fakültesi, Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümüne bağlı Malzeme Bilimi Anabilim Dalında görevlendirmek üzere bir profesör ile bir doçenti öğretim üyesi kadrosuyla işe alacak. 

Profesör ve doçent kadrolarına başvuracak olan adayların doçent unvanını Malzeme ve Metalurji Mühendisliği alanında almış olmaları ve Elektrokimyasal Enerji Depolama alanında çalışmalar yapmış olmaları gerekiyor. 

Üniversite; Mühendislik Fakültesi, Makine Mühendisliği Bölümüne bağlı Makine Mühendisliği Anabilim Dalında görev vereceği bir doçenti daha istihdam etmek istiyor. 

Makine Mühendisliği Anabilim Dalı için açılan kadroya başvuracak olanların doçent unvanını Makine Mühendisliği alanında almış olmaları ve yenilenebilir enerji alanında çalışmalar yapmış olmaları gerekiyor. 

Başvurular en geç 29 Ağustos 2024 günü gece yarısına kadar, Sakarya Üniversitesine ait web sitesi üzerinden çevrimiçi olarak yapılacak. Üniversite talep ettiğinde; başvuru sırasında beyana dayalı olarak verilen bilgilerin belgelendirilmesi gerekecek.