1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. JEOTERMAL

  4. Rize İkizdere’de bir adet jeotermal arama ruhsatı verilecek

Rize İkizdere’de bir adet jeotermal arama ruhsatı verilecek

Rize’nin İkizdere ilçesinde bir adet jeotermal kaynak arama ruhsatı verilecek.

Rize İkizdere’de bir adet jeotermal arama ruhsatı verilecek

Enerji Günlüğü - Rize’nin İkizdere ilçesinde bir adet jeotermal kaynak ve doğal mineralli su sahası için ihaleyle arama ruhsatı verilecek. 

Rize Valiliği İl Encümeni Başkanlığı, İkizdere ilçesine bağlı Ilıca Köyündeki F46-a1, F46-a2 pafta numaralı ve 1.228,65ha genişliğindeki bir adet jeotermal kaynak ve doğal mineralli su arama sahasının, daha önce iptal edilen ruhsatını 3 yıllığına yeniden vermek üzere, açık teklif artırma usulüyle ihale yapacak. 

İhale, 07 Ağustos 2024 günü, saat 11.00’de; Rize İl Özel İdaresi, Ana Hizmet Binası, İl Encümeni Toplantı Salonu, Engindere Mahallesi, Rize adresinde yapılacak. İhale için 269.399 lira tahmini bedel belirlendi. İstekliler ihaleye katılabilmek için 8.082 lira geçici teminat verecekler. 

İhale evrakı, mesai saatleri içinde, Rize İl Özel İdaresinde ücretsiz görülebilecek ve aynı yerden, 1.000 lira karşılığında alınabilecek. 

Tekliflerin en geç 06 Ağustos 2024 günü mesai sonuna kadar, Rize İl Özel İdaresi, İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğüne teslim edilmesi gerekiyor.