1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. ÖHÜ enerji uzmanı 2 doçent ve bir doktor alacak

ÖHÜ enerji uzmanı 2 doçent ve bir doktor alacak

Ömer Halisdemir Üniversitesi, enerji alanında çalışacak 2 doçent ve bir doktoru öğretim üyesi olarak işe alacak.

ÖHÜ enerji uzmanı 2 doçent ve bir doktor alacak

Enerji Günlüğü - Ömer Halisdemir Üniversitesi, 2 enerji doçenti ile bir enerji doktorunu öğretim üyesi olarak işe alacak.

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi (ÖHÜ) Rektörlüğü, biri Fen Bilimleri Enstitüsünde diğeri Fen Fakültesinde olmak üzere 2 enerji doçenti ile Makine Mühendisliği alanında çalışacak bir enerji doktorunu öğretim üyesi olarak işe alacak. 

Fen Bilimleri Enstitüsü, Disiplinlerarası Enerji Bilimi ve Teknolojileri Bölümünde görev vermek üzere doçent unvanlı bir kişiyi öğretim üyesi olarak işe alacak. 

Adayların doçent unvanını Makine Mühendisliği bilim alanında almış olmaları; hidrojen enerjisi ve yakıt pilleri alanlarında çalışmalar yapmış olmaları gerekiyor. 

Fen Fakültesi, Fizik Bölümüne bağlı Atom ve Molekül Fiziği Anabilim Dalında görevlendireceği bir doçenti de işe alacak. Fen Fakültesindeki kadroya başvuracak olan adayların doçent unvanını Fizik alanında almış olmaları; yarıiletkenler ve yenilenebilir enerji kaynakları alanlarında çalışmalar yapmış olmaları bekleniyor.  

Mühendislik Fakültesi, Makine Mühendisliği Bölümüne bağlı Enerji Anabilim Dalı için doktor unvanlı bir kişiyi de istihdam edecek. 

Doktor kadrosu için başvuru yapacak olanların Makine Mühendisliği bölümünden lisans mezunu olmaları; Makine Mühendisliği bilim dalında yüksek lisans ve doktora yapmış olmaları; Batarya ısıl yönetim sistemleri üzerinde ve yaşam döngüsü analizi alanında çalışmalar yapmış olmaları gerekiyor. 

Başvurular en geç 03 Eylül 2024 günü mesai sonuna kadar Ömer Halisdemir Üniversitesi, Personel Dairesi Başkanlığına şahsen ya da postayla yapılacak.