1. HABERLER

  2. SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK

  3. Mustafa Kemal Üniversitesinde enerji verimliliği tadilatı yapılacak

Mustafa Kemal Üniversitesinde enerji verimliliği tadilatı yapılacak

Çevre Bakanlığı Mustafa Kemal Üniversitesinde bazı binalarda deprem dayanımı ve enerji verimliliği uygulamaları yenileme ve tadilat işleri yaptıracak.

Mustafa Kemal Üniversitesinde enerji verimliliği tadilatı yapılacak

Enerji Günlüğü - Çevre Bakanlığı Mustafa Kemal Üniversitesindeki bazı binalarda yapısal güçlendirme ve enerji verimliliği uygulamalarıyla ilgili yenileme ve tadilat işleri yaptıracak. 

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Yapı İşleri Genel Müdürlüğü, Kamu Binalarında Deprem Dayanımı ve Enerji Verimliliği (KADEV) Projesi kapsamında Hatay’da Mustafa Kemal Üniversitesine ait 3 birime ait, toplam 18.054m2 kapalı alanı bulunan binalarda yapısal güçlendirme ve enerji verimliliği uygulamalarıyla ilgili yenileme ve tadilat işlerini yaptırmak için ihale yapacak. 

Teklifler 28 Haziran 2024 günü saat 15.15’te; Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Yapı İşleri Genel Müdürlüğü, Uluslararası Finans Kaynaklı Sismik Güçlendirme Daire Başkanlığı, Mustafa Kemal Mahallesi, 2082. Cadde, No: 52, 06510, Çankaya Ankara adresinde, teklif sahipleri veya temsilcilerinin huzurunda açılacak. 

Proje kapsamında Mustafa Kemal Üniversitesi’nde uygulamaların yapılacağı binalar aşağıdaki gibi listelendi. 

  • Veteriner Fakültesi
  • İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi
  • Spor Bilimleri Fakültesi.

Ulusal rekabetçi ihale yöntemiyle gerçekleştirilecek olan ihalenin şartnamesi, bankaya yatırılması gereken 750 lira karşılığında; Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Yapı İşleri Genel Müdürlüğü, Mustafa Kemal Mahallesi, 2082. Cadde, No: 52, 06510, Çankaya Ankara adresinden CD ortamında temin edilebilecek. İhalede elektronik tekliflere izin verilmeyecek. 

Teklif sahipleri, 10.000.000 lira veya serbestçe çevrilebilen döviz cinsinden eşdeğeri miktarda koşulsuz ve limit içi teyitli geçici teminat sunması gerekecek.

Tekliflerin en geç 28 Haziran 2024 günü saat 15.00’e kadar Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Yapı İşleri Genel Müdürlüğü, Uluslararası Finans Kaynaklı Sismik Güçlendirme Daire Başkanlığı, Mustafa Kemal Mahallesi, 2082. Cadde, No: 52, 06510, Çankaya Ankara adresinde, Proje Direktörü Önder Yurdakul dikkatine sunulmak üzere teslim edilmesi gerekiyor.