1. HABERLER

  2. DOĞALGAZ

  3. Mithat Bülent Özmen İGDAŞ Genel Müdürü oldu

Mithat Bülent Özmen İGDAŞ Genel Müdürü oldu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki İGDAŞ’ta Genel Müdürlüğe, Dr. Mithat Bülent Özmen atandı.

Mithat Bülent Özmen İGDAŞ Genel Müdürü oldu

Enerji Günlüğü - İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki İGDAŞ’ta Genel Müdürlüğe, Dr. Mithat Bülent Özmen atandı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin iştirak şirketlerinden İstanbul Gaz Dağıtım Sanayi ve Ticaret AŞ’nin (İGDAŞ) Genel Müdürlüğüne Dr. Mithat Bülent Özmen atandı.

1988-1992 yılları arasında Mülkiye’de siyaset bilimi ve kamu yönetimi öğrenimi gören Dr. Mithat Bülent Özmen, Brüksel kent Üniversitesi, Uluslararası Çalışmalar Bölümü’nden yüksek lisans derecesi aldı. Ardından doktorasını, bankacılık ve finans alanında Okan Üniversitesi’nde yaptı. 

Profesyonel hayatına 1992 yılında Dışişleri Bakanlığı’nda başlayan Dr. Özmen, 1994’te Türkiye İş Bankası Teftiş Kurulu’nda görev aldı. Bankalarda, finans kuruluşlarında ve reel sektör kuruluşlarında muhtelif üst düzey yönetici pozisyonlarında çalışan Mithat Bülent Özmen, halen Doğalgaz İthalatçıları Derneği’nin (GAZİD) Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapıyor. 

Türkiye Varlık Fonu’nda CFO ve COO olarak da çalışan Dr. Mithat Bülent Özmen, Akfel Holding’de Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO görevlerini sürdürüyor. Dr. Özmen bazı ekonomi yayınlarında köşe yazarlığı da yapıyor. 

İlgili Haberler