1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Milli Savunma Üniversitesi enerji uzmanı doktor arıyor

Milli Savunma Üniversitesi enerji uzmanı doktor arıyor

Milli Savunma Üniversitesi, enerji sistemleri alanında uzman bir doktoru öğretim üyesi olarak işe alacak.

Milli Savunma Üniversitesi enerji uzmanı doktor arıyor

Enerji Günlüğü - Milli Savunma Üniversitesi, enerji sistemleri alanında uzman bir doktoru, Deniz Harp Okulunda görevlendirmek üzere öğretim üyesi olarak işe alacak. 

Milli Savunma Üniversitesi Rektörlüğü, İstanbul Deniz Harp Okulu, Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümüne bağlı Enerji Sistemleri Anabilim Dalında görevlendirmek üzere doktor unvanlı bir kişiyi öğretim üyesi olarak işe alacak. 

Adayların Elektrik Mühendisliği lisans mezunu olmaları; Elektronik Mühendisliği yüksek lisans ve doktora derecelerine sahip olmaları; dağıtım şebekeleri ve enerji ile ilgili bilimsel yayınlara sahip olmaları; yükseköğretim kurumlarında en az 5 yıl kadrolu akademik personel olarak çalışmış olmaları ve Yüksek Öğretim Kurumu (YÖK) tarafından geçerli kabul edilen yabancı dil sınavlarının birinden en az 90 puan almış olmaları gerekiyor. 

Başvurular en geç 08 Temmuz 2024 günü mesai sonuna kadar İstanbul Deniz Harp Okulu Dekanlığına şahsen yapılacak. Postayla ya da başka yollarla yapılacak olan başvurular kabul edilmeyecek.