1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. MAKÜ enerji uzmanı 2 doçenti işe alacak

MAKÜ enerji uzmanı 2 doçenti işe alacak

MAKÜ, bağlı yüksekokullarında görevlendireceği enerji alanında uzman 2 doçenti işe alacak.

MAKÜ enerji uzmanı 2 doçenti işe alacak

Enerji Günlüğü - MAKÜ, bağlı yüksekokullarında görevlendirmek üzere enerji alanında uzman 2 doçenti öğretim üyesi olarak işe alacak. 

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Rektörlüğü, Bucak Emin Gülmez Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulunun Elektrik ve Enerji Bölümüne bağlı Alternatif Enerji Kaynakları Teknolojisi Programında görevlendireceği doçent unvanlı bir kişiyi öğretim üyesi olarak işe alacak. 

Adayların doçent unvanını Makine Mühendisliği bilim alanında almış olmaları ve yeni nesil soğutucu akışkanlar ile ilgili bilimsel çalışmalar yapmış olmaları gerekiyor. 

Üniversite, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulunun Elektrik ve Enerji Bölümüne bağlı Doğalgaz ve Tesisatı Teknolojisi Programı içinde yine doçent unvanlı bir öğretim üyesi alacak. 

Doğalgaz ve Tesisatı Teknolojisi Programındaki doçent kadrosuna başvuracak olanların da doçent unvanını Makine Mühendisliği bilim alanında almış olmaları gerekiyor. Bu kadroya başvuracak adayların ayrıca ince film güneş pillerinin verimi üzerine çalışmalar yapmış olmaları gerekiyor. 

Her iki doçent kadrosu için yapılacak başvurular en geç 31 Temmuz 2024 günü mesai sonuna kadar, MAKÜ Personel dairesi Başkanlığına şahsen ya da postayla yapılacak.