1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. KTÜ bir maden profesörü ile kömür uzmanı bir doktor alacak

KTÜ bir maden profesörü ile kömür uzmanı bir doktor alacak

KTÜ, madencilik alanında uzman bir profesör ile kömür uzmanı bir doktoru işe alacak.

KTÜ bir maden profesörü ile kömür uzmanı bir doktor alacak

Enerji Günlüğü - Karadeniz Teknik Üniversitesi, madencilik alanında uzman bir profesör ile bir doktoru öğretim üyesi olarak işe alacak. 

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Rektörlüğü, Mühendislik Fakültesi, Maden Mühendisliği Bölümüne bağlı Maden İşletmesi Anabilim Dalında görevlendireceği profesör unvanlı bir kişiyi öğretim üyesi olarak işe alacak. 

Adayların doçent unvanını Maden Mühendisliği bilim alanında almış olmaları; patlatma ve çevresel etkileri ile macun dolgu konularında çalışmalar yapmış olmaları; ayrıca İngilizce dilinde ders verme yeterliliğini haiz olmaları gerekiyor. 

KTÜ aynı Fakültede aynı Bölüme bağlı Cevher Kömür Hazırlama ve Değerlendirme Anabilim Dalı için bir doktoru da öğretim üyesi olarak işe alacak. 

Doktor kadrosuna başvuracak olanların Mühendislik Fakültelerinin Maden Mühendisliği bölümünden lisans mezunu olmaları; ilgili anabilim dalında yüksek lisans ve doktora yapmış olmaları; ayrıca maden atık sularının arıtılması ve arsenik giderimi konularında çalışmalar yapmış olmaları bekleniyor. 

Başvurular en geç 26 Ağustos 2024 günü mesai sonuna kadar KTÜ Personel Dairesi Başkanlığına postayla yapılacak.