1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. KoçFinans’ta CFO görevine Doğu Özden atandı

KoçFinans’ta CFO görevine Doğu Özden atandı

23 yıldır Koç Holding bünyesinde çeşitli görevlerde bulunan Doğu Özden, Koç Topluluğu şirketlerinden Koçfinans’a CFO olarak atandı.

KoçFinans’ta CFO görevine Doğu Özden atandı

Enerji Günlüğü – Koç Grubu’nun finans alanında faaliyet gösteren şirketlerinden, bireysel ve kurumsal finansal çözümler sunan 30 yıllık geçmişe sahip Koçfinans, finansal yönetim kadrosuna yeni bir isim getirdi. Koç Holding bünyesinde 23 yıl çeşitli görevler üstlenen Doğu Özden, Koçfinans CFO’luğu görevine getirildi.

Lisans eğitimini Boğaziçi Üniversitesi İktisat Bölümü’nde tamamlayan Özden, Koç Üniversitesi’nde MBA derecesi aldı ve London School of Economics’te Strateji Sertifika Programı’nı tamamladı.

Doğu Özden iş hayatına 2001 yılında Koç Holding’de Denetim ve Mali yönetici adayı olarak başladı. Doğu Özden, Koç Holding bünyesinde Denetim Asistanlığı, Mali İşler Uzmanlığı, Kıdemli Denetim Uzmanlığı ve Denetim Grup Yöneticiliği görevlerinde bulundu.

2010 yılında Koç Holding’in de hissedar olduğu Tofaş’a Muhasebe Müdürü olarak atanan Doğu Özden, burada burada Finansal Planlama ve Kontrol Departmanı Müdürlüğü ve Direktörlüğü görevlerini yerine getirdi.

20 yılı aşkın deneyimi sonrası Koçfinans’a Finansman ve Mali İşler Genel Müdür Yardımcısı olarak atanan Doğu Özden, son olarak Koçfinans’ta terfien CFO’luk görevine getirildi.