1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. GÜNEŞ

  4. Keskin Belediyesi GES tesisi kurduracak

Keskin Belediyesi GES tesisi kurduracak

Keskin Belediyesi, Dünya Bankası kredisiyle GES kurdurmak için ihale yapacak.

Keskin Belediyesi GES tesisi kurduracak

Enerji Günlüğü - Kırıkkale Keskin Belediyesi, Dünya Bankasından Sürdürülebilir Şehirler Projesi kapsamında temin edilen kredi ile GES kurduracak. 

Kırıkkale ilinin Keskin İlçesi Belediye Başkanlığı, İller Bankasının (İLBANK) Dünya Bankasından Sürdürülebilir Şehirler Projesi-II kapsamında temin ettiği kredinin bir kısmıyla güneş enerjisi santrali (GES) projesi tasarımı, tedariki ve kurulumu için kapalı zarf usulüyle ihale yapacak. 

İhale 30 Eylül 2024 günü saat 15.15’te Keskin Belediyesi, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Altuntaş Mahallesi, Atatürk Bulvarı, No: 1, Keskin, Kırıkkale adresinde, teklif sahipleri veya vekillerinin huzurunda yapılacak. 

İhale konusu işin süresi; 365 günlük kusur sorumluluk süresiyle birlikte 515 gün olacak. İhaleye katılacak olanların, 25.000 dolar veya eşdeğeri başka bir para birimi kadar, geçici teminat yatırmaları gerekecek. 

İstekliler ihale şartnamesini Keskin Belediyesi, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Altuntaş Mahallesi, Atatürk Bulvarı, No: 1, Keskin, Kırıkkale adresinde mesai günlerinde 09.00-17.00 saatleri arasında bedelsiz olarak inceleyebilecekler. İhaleyle ilgili Belediyeden faks ve eposta yoluyla da bilgi alınabilecek. İhaleye katılmak isteyenler ise şartnameyi, yazılı başvuru yapmak ve bankaya 2.000 lira şartname bedeli yatırmak suretiyle, aynı adresten satın alabilecekler.  

Tekliflerin ihale günü saat 15.00’e kadar Keskin Belediyesi, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Altuntaş Mahallesi, Atatürk Bulvarı, No: 1, Keskin, Kırıkkale adresine elden teslim edilmesi veya posta yoluyla ulaştırılması gerekiyor.