1. HABERLER

  2. ELEKTRİKLİ ARAÇLAR

  3. Karsan’ın tünelden geçebilen Otonom e-ATAK’ına ödül

Karsan’ın tünelden geçebilen Otonom e-ATAK’ına ödül

Karsan, “Teknolojik Yenilik” kategorisinde Gümüş Stevie ödülünü, Otonom e-ATAK’ın Norveç Stavanger’de gerçekleştirdiği 800 metrelik tünel geçişini içeren 'Yeni Meydan Okuma' projesiyle kazandı. 

Karsan’ın tünelden geçebilen Otonom e-ATAK’ına ödül

Enerji Günlüğü - Avrupa’da tünelden geçebilen ilk sürücüsüz araç Karsan Otonom e-ATAK’a Stevie Awards ödülü verildi.

Karsan, iş dünyasının önde gelen ödül programlarından Stevie Awards’ta üç ayrı ödüle birden layık görüldü. Bu yıl 22’ncisi düzenlenen Stevie Awards organizasyonunda Karsan, “Teknolojik Yenilik” ve “Uluslararası Genişleme” kategorilerinde 2 ayrı Gümüş Stevie Ödülü’nün sahibi oldu. Karsan, maliyet düşürme alanında şirket içi fonksiyonlarında geliştirdiği projesi ile de “Organizasyonel İyileştirme” kategorisinde Bronz Stevie ile ödüllendirildi. 

800 METRELİK TÜNEL GEÇİŞİ ÖDÜL GETİRDİ

Karsan, “Teknolojik Yenilik” kategorisinde Gümüş Stevie ödülünü, Otonom e-ATAK’ın Norveç Stavanger’de gerçekleştirdiği 800 metrelik tünel geçişini içeren 'Yeni Meydan Okuma' projesiyle kazandı. Ayrıca Karsan, 23 ülkede 1100'den fazla elektrikli aracıyla Avrupa'nın ardından Kuzey Amerika ve Japonya pazarlarına da giriş yaparak, 'Karsan Dünya Çapında' projesiyle 'Uluslararası Genişleme' kategorisinde bir başka Gümüş Stevie ödülüne layık görüldü. 

“ÇOK BÜYÜK BİR GURUR KAYNAĞI”

Ürettikleri yüksek teknolojili ve çevre dostu araçlarla dünya çapında ödüller kazanmaya devam ettiklerini söyleyen Karsan CEO’su Okan Baş, “Stevie’den 3 ödül birden kazanmak tüm çalışma arkadaşlarımla birlikte bizler için çok büyük bir gurur kaynağı. Araçlarımız kadar ‘Mobilitenin Geleceğinde Bir Adım Önde‘ olma vizyonumuz çerçevesinde geliştirdiğimiz uygulama ve hizmetlerle de ödüle layık görülmek yaptığımız çalışmalarda doğru yolda ilerlediğimizin en önemli kanıtı niteliğinde” dedi.