1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. GÜNEŞ

  4. Kadirli Belediyesi GES kurduracak

Kadirli Belediyesi GES kurduracak

Kadirli Belediyesi, Dünya Bankası kredisiyle GES tesisi kurdurmak için ihale yapacak.

Kadirli Belediyesi GES kurduracak

Enerji Günlüğü - Osmaniye Kadirli Belediyesi, Dünya Bankasından Sürdürülebilir Şehirler Projesi kapsamında temin edilen kredi ile GES tesisi kurduracak. 

Osmaniye ilinin Kadirli İlçesi Belediyesi Başkanlığı, İller Bankasının (İLBANK) Dünya Bankasından Sürdürülebilir Şehirler Projesi kapsamında temin ettiği kredinin bir kısmıyla güneş enerjisi santrali (GES) projesi tasarımı, tedariki ve kurulumu için kapalı zarf usulüyle ihale yapacak. 

İhale 26 Eylül 2024 günü saat 15.15’te Kadirli Belediyesi, Destek Hizmetleri Müdürlüğü, Ş. Vedat Kocadallı Mahallesi, Kamil Kara Bulvarı, No: 357, Kadirli, Osmaniye adresinde, teklif sahipleri veya vekillerinin huzurunda yapılacak. 

İhale konusu işin süresi; 365 günlük kusur sorumluluk süresiyle birlikte 515 gün olacak. İhaleye katılacak olanların, 25.000 dolar veya eşdeğeri başka bir para birimi kadar, geçici teminat yatırmaları gerekecek. 

İstekliler ihale şartnamesini Kadirli Belediyesi, Destek Hizmetleri Müdürlüğü, Ş. Vedat Kocadallı Mahallesi, Kamil Kara Bulvarı, No: 357, Kadirli, Osmaniye adresinde mesai günlerinde 10.00-16.00 saatleri arasında bedelsiz olarak inceleyebilecekler. İhaleyle ilgili Belediyeden faks ve eposta yoluyla da bilgi alınabilecek. İhaleye katılmak isteyenler ise şartnameyi, yazılı başvuru yapmak ve 2.000 lira şartname bedeli ödemek suretiyle, aynı adresten satın alabilecekler.  

Tekliflerin ihale günü saat 15.00’e kadar Kadirli Belediyesi, Destek Hizmetleri Müdürlüğü, Ş. Vedat Kocadallı Mahallesi, Kamil Kara Bulvarı, No: 357, Kadirli, Osmaniye adresine elden teslim edilmesi veya posta yoluyla ulaştırılması gerekiyor.