1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. İÜC bir elektrik profesörü bir de elektrik doktoru arıyor

İÜC bir elektrik profesörü bir de elektrik doktoru arıyor

İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa, elektrik tesisleri alanında çalışacak bir profesör ile bir doktor alacak.

İÜC bir elektrik profesörü bir de elektrik doktoru arıyor

Enerji Günlüğü - İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa, elektrik tesisleri alanında çalışacak bir profesör ile bir doktoru öğretim üyesi olarak işe alacak. 

İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa (İÜC) Rektörlüğü, Mühendislik Fakültesi, Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümüne bağlı Elektrik Tesisleri Anabilim Dalında görevlendirmek üzere profesör unvanlı bir kişiyi öğretim üyesi olarak işe alacak. 

Adayların Elektrik Elektronik Mühendisliği alanında doktora yapmış olmaları gerekiyor. 

Rektörlük, aynı fakültede ve aynı anabilim dalında görev vermek üzere doktor unvanlı bir öğretim üyesi de alacak. Doktor kadrosuna başvuracak olan adayların da doktor unvanını Elektrik Elektronik Mühendisliği alanında almış olmaları gerekiyor.

Başvurular en geç 09 Eylül 2024 günü mesai bitimine kadar şahsen yapılacak; postayla yapılan başvurular kabul edilmeyecek. 

Profesör kadrosuna yapılacak başvurular İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Rektörlüğü, Personel Dairesi Başkanlığına; doktor kadroları için yapılacak başvurular ise İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Rektörlüğü, Mühendislik Fakültesi Dekanlığına yapılacak.