1. HABERLER

  2. ELEKTRİKLİ ARAÇLAR

  3. İSPARK işlettiği otoparklara şarj istasyonu kurduracak

İSPARK işlettiği otoparklara şarj istasyonu kurduracak

İSPARK, işletmekte olduğu otoparklarda elektrikli araç şarj istasyonları kurdurup işlettirmek için ihale yapacak.

İSPARK işlettiği otoparklara şarj istasyonu kurduracak

Enerji Günlüğü - İSPARK, işletmekte olduğu otoparklarda elektrikli araç şarj istasyonları kurdurmak ve gelir paylaşımı yöntemiyle işlettirmek için ihale yapacak. 

İstanbul Otopark İşletmeleri Ticaret AŞ (İSPARK), işletmesini yürüttüğü otoparklarda elektrikli araç şarj istasyonları kurulumu ve gelir paylaşımı yöntemiyle 01 Ocak 2024 tarihine kadar işletilmesi işleri için kapalı teklif usulüyle ihale yapacak. İSPARK, 12 Haziran 2024 tarihli ve 815 sayılı İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Kararı ile otoparkların işletmesini 10 yıllığına üstlenmişti. 

İhale, 17 Eylül 2024 günü saat 14.00’te, İSPARK Haldun Alagaş Kat Otoparkı, İhale Salonu, Yamanevler Mahallesi, Karacabey Sokak, No: 4, Ümraniye, İstanbul adresinde yapılacak. İhale için brüt kar payının %20’si olarak hesaplanan 360.947.541 TL+KDV tutarında muhammen bedel ile asgari 10.828.426,23 TL geçici teminat tutarı belirlendi.

YURT ÇAPINDA 100 İSTANBUL’DA 60 SOKET ŞARTI

İhale dosyası, İSPARK İhale ve Satınalma Müdürlüğünden 10.000 lira karşılığında satın alınabilecek. İstekli şirketlerin sermayesinin asgari 20.000.000 lira olması gerekiyor. İhaleye katılacak olan şirketlerin, diğer mali yükümlülükler yanında; ilan tarihi itibariyle İstanbul’da en az 60 adet AC veya DC soket ve Türkiye genelinde ise en az 100 adet DC soketi işletiyor olmaları da gerekiyor. 

Tekliflerin en geç ihale günü, ihale saatine kadar İSPARK İhale ve Satınalma Müdürlüğü, Haldun Alagaş Kat Otoparkı, İhale Salonu, Yamanevler Mahallesi, Karacabey Sokak, No: 4, Ümraniye, İstanbul adresine elden teslim edilmesi veya ihale saatinde ulaşmış olacak şekilde iadeli taahhütlü postayla gönderilmesi gerekiyor.